stijl

Cardigan voor alle gelegenheden

Cardigan for all occasions

Met het begin van het koude weer wil ik wikkel me in de gezellige en warme kleren, en natuurlijk, het moet trendy. Wij verklaren dat een favoriete vest dit najaar en bieden u vijf stijlvolle ideeën voor alle gelegenheden.

Voor office

Cardigan for all occasions
Wij op school streeft de regel van de “black bottom, witte top”. Eerst zaten we in de klas in een zwarte rok en een witte blouse, en dan examens op het Instituut in zwart en wit gewaad. Deze vereniging blijft om ons te begeleiden in het kantoor. Natuurlijk, het is niet nodig om de mode opstand tegen de dress code, maar kan je het verdunnen het beeld van een zakelijke vrouw met een casual stijl.

De werkelijke vest crème kleur is een goed compromis tussen modetrends en regels die van toepassing zijn in uw bedrijf. En het zal er de nadruk op gelegd in de vorm van een dunne riem in de taille – dit seizoen, ontwerpers besloten om te doen herleven van de afbeelding van de nieuwe look, die predikt de aansluitende silhouetten. Om de look compleet tie nek lichte sjaal, dragen zwarte schoenen met hoge hakken en een bulk zak. Nu bent u niet van plan om eruit te zien als een gewone kantoormedewerker. Door de manier, dat weten we allemaal helder persoonlijkheid sneller dan de anderen omhoog op de carrièreladder.

Voor winkelen

Cardigan for all occasions

Tijdens het winkelen zal u ook niet kunnen doen zonder de vest. Bij het winkelen, moet je om te kleden comfortabeler, omdat je zal moeten een parcours in de vorm van een aantrekkelijke winkels en een verscheidenheid van benaderingen om de schelpen, die het rekken en rekken van kleding. Voor deze verfijnde acties zijn nodig voor een comfortabele outfit, die natuurlijk moet worden in de mode.

Als u hebt gepland winkelen, liever comfortabele jeans met eenvoudig t-shirt en lichte vest. Bij het kiezen van schoenen, focus op een model met een comfortabele pasvorm. Dit beeld tolereert geen onnodige details, dus mooie accessoires zal nutteloos aan u – laat ze thuis. Een uitzondering kan een lichte neckerchief en een ruime tas die u zal worden uw portemonnee, telefoon en korting op de kaart. De comfortabele en stijlvolle outfit is klaar, u kunt veilig om te gaan winkelen!

Voor theater

Cardigan for all occasions
Voor een lange tijd in het theater was de belangrijkste uitgaansgelegenheden van de seculiere mensen: hier kunt u genieten van de getalenteerde prestaties van de acteurs op het toneel rammelde premières, achter de schermen geïntrigeerd, en op het balkon en van de kraampjes was een plek voor de echte fashion shows. Geleidelijk aan, de film heeft ingehaald het theater in het aantal high-profile in première, maar de intrige was in de sfeer van de show business. Maar mensen zijn niet gestopt gaat naar het theater, want er is nog een Glans favoriete acteurs, en je kan in de weg staan, dat zal het onderwerp zijn van een luid gefluister achterste rijen.

Een win-win optie voor naar het theater is de klassieke little black dress met een prachtige decolleté, lange handschoenen, tasje en zwarte schoenen. Verdun dit nogal een zwart-wit beeld van de lange cardigan, die geven je outfit een beetje Bohemian en oorbellen in dezelfde toon. U kunt er zeker van zijn dat zodra het gordijn naar beneden gaat, de zaal zal juichen niet alleen de acteurs, maar ook u!

Voor de club

Cardigan for all occasions
Als het eenmaal zei Majakovski, “Schijnen altijd, Schijnen overal!”. Dit citaat zou wel een modieuze motto, als we het hebben over kleding die het licht reflecteert metallic glans.

In een dergelijke mini-jurk, zul je moeilijk te missen op elk feest. De toevoeging van dit beeld zal de paarse vest en een handtas in klank en licht accent van dit ensemble zal een enorme ring met een groene steen. Je zal zien: u zal op de dansvloer in de schoenen van de kleuren van de parel of houd een hand voor een shake. Iedereen zal weten wie de echte ster van de avond. U zal deel uitmaken van een groter sterrenbeeld, en de grootste ster van het heelal!

Te geven

Cardigan for all occasions
Moeder oom Theodore cartoon over Prostokvashino dorp was een vurig tegenstander van het platteland. En dat allemaal omdat ze had een paar formele jurken, maar geen vest!

Als u wordt uitgenodigd een weekend door te brengen weg van de drukte van de stad, het eerste ding om in te pakken het duidelijk vest met een gestructureerd patroon. Onder de vele kleuren is het beter om te kiezen voor een zeer populaire dit najaar warme beige kleur. Een goede aanvulling zou zijn jeans die niet vernauwen beweging, wollen jumper in het zwart, een lichte sjaal en hoed. Vergeet niet om rubber laarzen. Natuurlijk, je bent waarschijnlijk in staat om de charme van de stieren, maar voor een picknick of een wandeling in het bos is de beste optie.

Thema door Anders Norén