stijl

C wat te dragen met jeans Bourgondië

Voor onze lezers, wij raden altijd aan om niet bang om te experimenteren met kleur. Blue of blue jeans is zeker goed. Een klassieker voor de garderobe van iedere vrouw. Maar in elk geval soms af te wijken van de gebruikelijke klassieke postulaten is ook nuttig, het kan injecteren van verse energie, kosten emoties en inspireren. In dit artikel zullen we praten over energie, zoals Bourgogne jeans. Ze zijn genoemd wijn, maar dat is niet hoe de wijn kan inspireren tot een meisje?

Ik merk op dat in de kring van onze discussie zal vallen als een echte Bourgogne jeans, jeans en zeer vergelijkbaar in hue met een zeer kleine verschillen van onze belangrijkste kleur. En we beginnen met…

Wat top om te dragen maroon jeans

Wit

C what to wear with Burgundy jeans C what to wear with Burgundy jeans

Als de job is niet al te strikte dress code, raden we aan een combinatie van witte wijn blouses en spijkerbroeken. Dit beeld is in evenwicht met een strenge en ongewone. Ook is de cursus kunt gaan witte truien, tops en t-shirts. Voor het maken van wandelingen en andere leuke activiteiten, zodat de uien precies goed.

Zwart

C what to wear with Burgundy jeans

C what to wear with Burgundy jeans

Het principe is hier ongeveer hetzelfde als in de vorige paragraaf. Voor werk – zwarte blouses met lange en korte mouw. Buiten de kantoor – truien, truien, shirts en tops.

Zwart-wit

C what to wear with Burgundy jeans C what to wear with Burgundy jeans C what to wear with Burgundy jeans C what to wear with Burgundy jeans

Met deze optie is het meest interessant, als deze interpretatie kan zeer verschillend zijn:
— zwart bloesje en een wit jasje
-een witte blouse en een zwarte jas
stripes longsleeve
-witte top en een gestreepte vest of jasje
-zwart en gestreept vest of jasje
-witte blouse met zwarte spatten elementen, en Vice versa

Als aanvulling op deze reeks kan u doen. Door de manier, zwarte jas het is mogelijk om te vervangen donker grijs. Of zelfs een licht grijze top.

Met beige

C what to wear with Burgundy jeans C what to wear with Burgundy jeans C what to wear with Burgundy jeans

En dat niet alleen. In de loop kunnen gaan, melk, ijs, koffie met melk, stro. Jassen, truien, zijden tops, deze kleuren, wordt de afbeelding van de taart, en zeer aantrekkelijk.

Met denim

C what to wear with Burgundy jeans

Erg cool boog verkregen van de Bourgogne-jeans en diep blauw of licht blauw denim shirt. Voor de lol, kunt u een wijn stropdas of een nette ketting met blauw, emerald en maroon stenen.

Met emerald

C what to wear with Burgundy jeans

Deze combinatie is de meest ongelooflijke. Om te voltooien het beeld zal helpen schoenen, tas, hoed van bruin (bijna rood) of zwart.

Met De Bourgogne

C what to wear with Burgundy jeans

U kunt ervoor kiezen uw jeans de top in dezelfde kleur, waardoor er een zeer sensuele en voluptueuze e-bow. Of je kunt spelen met kleuren en een donkere jas, dicht bij baklanovo of paarse blouse.

Wat schoenen te dragen maroon jeans

C what to wear with Burgundy jeans

Als we praten over de modellen, dan alle dingen die je draagt met andere jeans, is het passend hier. Schoenen, sneakers, instappers, slip-ons, booties, laarzen, oxfords, schoenen, sandalen. Voor de kleuren kunt u kiezen uit zwart, kersen, crème en bruin.

Thema door Anders Norén