manicure

Bruiloft manicure salon: de geheimen van de onweerstaanbare nagel

Wedding manicure salon: the secrets of irresistible nail

Om te voltooien het beeld van de bruid vroeger gebruikt een verscheidenheid van heldere accessoires. In onze dagen is dit geen verrassing, maar toch, elk meisje lopen door het gangpad, wil worden onweerstaanbaar. Daarom is de behoefte ongewone bruiloft manicure: het geeft een volledige weergave van de afbeelding en leg de nadruk op individualiteit. En hoeft alleen maar om het te doen, omdat het meisje de handen op de bruiloft altijd opletten, zelfs als ze het dragen van handschoenen op het moment van de registratie van het huwelijk. De bruidegom op de hand van de bruid een ring, ze verwijderen een van hen, en dan zal iedereen zien wat het meisje haar nagels.

Bruiloft manicure thuis

Om zeker te zijn, in hun perfectie, en één moet worden bezorgd over hun pennen. Natuurlijk, voor een bruiloft manicure beste in schoonheid: professionals bieden design, toegepaste lak, en alle andere details. Helaas, vandaag veroorloven een dergelijke dure kunt niet elke vrouw. Daarom is de oplossing van deze vraag is om te doen, niet later dan een maand voor de geplande viering. U ziet, met een beetje oefening kan je het bereiken van uitstekende resultaten: een regelmatige manicure zelfs thuis kunt doen om uw handvatten wonderen.

De mogelijkheid tot het maken van mooie nagels zijn handig voor na de vakantie. Met hem, de jonge vrouw zal altijd blij zijn met jezelf, geliefde echtgenoot, of de liefste vrienden update van hun imago. Omgaan bruiloft manicure, het maken van een nieuwe afbeelding, denken design, meisjes en vrouwen spelen een subtiele verandering, om het leven interessant te kijken en, en niet het verlaten van het huis, dus een ieder moet leren een aantal geheimen.

Voor manicure heeft u nodig:

    De middelen voor het verwijderen van nagellak met katoen sponzen nagelvijl hydraterende handcrème cuticula de basis onder de lak speciale finish nagellak

Wedding manicure salon: the secrets of irresistible nail

Techniek van de manicure

Eerst verwijder oude nagellak, het is Wenselijk om niet-aceton. Breng vervolgens de gewenste nagel vorm met een nagelvijl. Om te voorkomen dat broze en splijtende nagels, probeer om het bestand te nagelplaat altijd in dezelfde richting. Aan het verzachten van de nagelriemen, genieten handen in warm zeepwater gedurende 5-10 minuten en dan de toepassing van een speciale cuticle cream en voorzichtig, zorg niet te beschadigen, te verplaatsen met een houten stok. Zet een handcrème of een vochtinbrengende lotion en massage hen Overtollige crème vanaf de nagels, verwijderen met een zachte doek.

Verschillende opties voor de bruiloft manicure

Eenvoudige manicure

Van toepassing zijn op uw nagels een base coat en laat het opdrogen. Breng vervolgens de belangrijkste lak in twee lagen, te beginnen vanaf de rand van de nagel. Het is aangeraden om drie slagen. Nadat de lak droog is, de nagels worden gelakt, houden van het ontwerp in de perfecte vorm.

French manicure

Vasthouden aan de hoeken van de nagels met een speciale strips die meer accuraat en snel van toepassing zijn op uw nagels witte nagellak, waardoor ze een natuurlijke look. Breng de lak en laat het drogen, en vervolgens verwijder de plakstrook en toepassen van de belangrijkste lak in twee lagen. Nadat de lak droog is, breng fixeer coating, en een bruiloft French manicure is klaar.

Nail design “Luxe bloem”

Voordat u een bruiloft manicure te bereiden op de nagels aan te vorm. Na het geven van je nagels de gewenste vorm en toepassing van fundamentele drug dek ze af met twee lagen witte verf.

De oprichting van de tekening van Toepassing op de droge lak golvende patronen die doen denken aan een slinger van exotische bloemen, met rode acryl verf en dun penseel. Breng daarna een klein beetje bloem aan de zijkant van de nagel. Met 5-7 van dezelfde lijnen laten een nieuw geboren Bud te bloeien, is het logisch dus het finaliseren van het ontwerp. Uit de resulterende figuur besteden twee golvende stam met bladeren. Toevoegen helderheid en luxe manicure met glitter om dit Te doen, gebruik een zachte aanrakingen van de borstel “glinsterende accent” in het midden van elk blad. De laatste fase — de definitieve aanraking: het toevoegen van een glossy Glans met de hulp van de bevestigingsmiddelen. Na de laatste fase kunt u genieten van de bruiloft manicure de bruid, waardoor zij in de toekomst nog meer modieuze en mooier.

Dit ontwerp richt zich op krachtige en heldere schoonheid. Omgaan met ‘Luxe bloem” op mijn nagels, de bruid kan ervoor zorgen dat haar bruiloft manicure zullen merken en waarderen. Deze optie is ideaal voor meisjes die te waarderen en te kiezen voor vertrouwen.

Nail-design “primrose”

Dit is één van de belangrijkste beslissingen voor een romantische manicure voor de bruid. Het is een zachte optie die zeker te waarderen de moeders, oma ‘ s en vriendinnen van de meisjes trouwen. En ernstige mannelijke helft van de gasten van het holiday ontvangt een bewijs van de kwetsbare en luchtige schoonheid van de bruid.

Lak coating Op de voorbereide nagel, een lichtroze nagellak in twee lagen. De oprichting van een “franse” om een regel Te maken van de “smile” moet witte nagellak en speciale stencils. Gids voor eenvoudige beweging van de borstel op de tip van de nagel, zonder het aanraken van de stencil. Hier en klaar exclusieve basis voor de bruiloft manicure. De afwikkeling Na de lak droog is, breng nagel stengels met bladeren, met witte acryl verf en een kwast. Een verdere ontwerp omvat de delicate taak: om zich te concentreren op de nagels van de ring vingers, gaat u verder met “het creatieve idee’ alleen voor hen. Op het witte gedeelte van de nagel trekken de voortzetting van de twijgen. Gebruik roze acryl verf.
Bruiloft manicure “primrose” is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het resultaat zal toevoegen aan de handgrepen van de bruid aan te raken en het beeld van de mysterieuze kwetsbaarheid. Er is geen twijfel dat de “primrose” met al zijn tederheid en versheid worden meer dan relevant, interessant en zichtbaar.

Zoals je kunt zien, zonder een prachtige Bridal manicure kan het niet doen bijna geen bruiloft. Het is heel anders, en het juist toepassen van het thuis zonder veel moeite. Dus zorg ervoor dat u altijd een interessant ontwerp, stijlvolle om te versieren van uw nagels en een beeld te maken, in het kleinste detail perfect en ideaal voor een van de belangrijkste dagen in uw leven.

Thema door Anders Norén