manicure

Bruiloft manicure op korte nagels 2018-2019: design-ideeën, foto ‘ s

De mode trends van de bruiloft manicure 2018-2019

De mode trends van de bruiloft manicure bewegen in een bepaalde richting 2018. Nail art streeft naar elegantie. Op de foto ziet u verschillende opties voor het ontwerp van de manicure op korte nagels in pastel tinten. Om het behoud van de schoonheid van de bruiloft manicure voor een lange tijd, zijn de meesters van de schellak.

De maan manicure is goed voor zijn veelzijdigheid. Zelfs de volgende dag na de bruiloft, de maan manicure zal perfect passen in het beeld.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosBruiloft manicure met lichte accenten aan de inrichting

Bruiden blij zijn met lichte accenten in het interieur. Meesters van de nagel kunst denk ik dat het decor is niet een verplicht onderdeel van de bruiloft manicure. Genoeg om te garneren 1-2 nagel, dus niet te veel papier in de afbeelding.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosBruiloft nail art franse stijl

In 2018-2019 modieuze bruiloft manicure wordt beschouwd en niet van de klassieke vormgeving niet roepen en schreeuwen. Een andere populaire optie is het frans. Het is een aanvulling op de mode-accessoires en details. Naast strass steentjes, je moet het accepteren van het aanbod van de master voor het versieren van de nagels met een micro beads. Dit accessoire kwam in de markt van de russische nail art is relatief recent, maar al in geslaagd om de leider van de plaats en populair onder kunstenaars en hun klanten.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosManicure voor de bruiloft met strass

Bruiloft nail art micro-korrels worden gebruikt voor het creëren van verschillende vormen op de nagels. Dus, bijvoorbeeld, is het makkelijk om een ring of een hart. Voor de bruiloft, een manicure zal zeer symbolisch.

Onder andere de “versieringen” in het huwelijk de nail art kan worden gebruikt:

Gebroken glas. Stirka. Glanzende folie.Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosOriginele nail design voor bruiloft

Bedenk dat het decoreren van alle 10 de nagels dus niet de moeite waard. Genoeg om aandacht te besteden aan 1-2 nagels aan elke hand. Als je bij het versieren van elke nagel, manicure zal er ook kieskeurig en goedkoop.

Techniek van de manicure

De perfecte bruiloft manicure eenvoudig thuis gedaan. Maar je moet werken vooraf gaat. Het uitvoeren van het ontwerp op korte nagels vereist enige vaardigheid. Als de bruid heeft voldoende ervaring op het gebied van nail art, het is beter als zij professionele hulp te zoeken. Master zal redden van haar tijd. Als het ontwerp niet van de eerste keer lukt, de manicure te herstellen. Thuis zal hebben om te besteden een hoop tijd.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosEssentieel gereedschap voor manicure

Techniek van de manicure thuis bestaat uit de volgende stappen:

Netjes de handen, nagels.

Het is aanbevolen om een lade te kiezen. In warm water (niet heet) doe er een paar druppels van uw favoriete essentiële olie, infusie van kamille of honing. Dompel uw handen voor 10-15 minuten. Veeg met een handdoek. Vet handen voedende crème.

De voordelen – bad zal verzachten de nagelriemen en hangnails. Zo zijn ze makkelijker te verwijderen zijn.

Selecteer het formulier.

Voor een bruiloft is het aanbevolen te kiezen voor een vorm van een vierkant of ovaal met gestippelde randen. Zij worden beschouwd als klassiekers.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosGeven de nagels een geschikte vorm

Als om wat voor reden dan ook, geen van de bovengenoemde vormen zijn niet geschikt, je moet kiezen voor iets anders, gebaseerd op niet alleen hun eigen voorkeuren, maar ook van de conditie van de nagels. Onderworpen aan de verkeerde vormen eerder om het op te lossen in één sessie van de manicure is moeilijk. Vereist een minimum van 2 keer een manicure doen met tussenpozen van een paar weken dat je nagels tijd om te groeien.

Verwijder hangnails en nagelriemen.

Als de bloedvaten dicht, het verwijderen van de cuticula zeer zorgvuldig. Anders zal er bezuinigingen. Ze doen niet versier een bruiloft manicure. Goudsbloemen met de beschadigde huid ziet er zeer onaantrekkelijk. U kunt zien op de foto.

Aan het verzachten van de nagelriemen een speciale tool. Het kan worden gekocht in de winkel voor een manicure. Het product wordt toegepast op de nagelriemen en wacht 5 minuten. Na dat u het kunt verwijderen.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosStap voor stap door de French manicure

Na het verwijderen van bramen en nagelriemen, moet u de behandeling van de nagel met een nagelvijl. Ideaal voor het verwijderen van de bovenste laag van de plaat. Probeer niet te beschadigen.

Breng de lak.

Op korte nagels gel Polish op dezelfde wijze worden toegepast zo lang. Probeer niet te winnen van een veel lak, anders wordt de vlekken blijven. Het is niet nodig om de toepassing van de coating meer dan 3 lagen. Elke laag drogen in de lamp. De beweging moet kort en traag. Dat is de sleutel tot de perfecte bruiloft manicure.

De laatste fase is het verwerken van de nagelplaat met een voedende olie. Het hydrateren van de huid.

De keuze van de nail Polish – de smaak van de bruid. Het enige wat u dient te weten – de coating moet worden gecombineerd met de jurk en het boeket. Meestal bruiden kiezen zacht roze en lila nagellak. Dit is de meest populaire kleur van de bruiloft seizoen 2018-2019.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosOntwerpen voor bruiloft

Vet bruiden geven de voorkeur manicure in de kleuren rood en blauw. Strass steentjes en andere inrichting maken van deze nail art in een werk van kunst. Mode critici wordt geadviseerd de voorkeur te geven aan nog pastels. Het balanceert bruiloft beeld.

Ontwerpen bruiloft nail art

Overweeg de voorgestelde opties voor bruiloft nail art in meer detail:

French manicure

Masters gaan dat de franse klassieke bruiloft manicure. Ondanks het feit dat het ontwerp voldoet aan alle tweede bruidsmeisje, de meisjes nog steeds de voorkeur aan hem. Als manicure is gedaan in lichte kleuren, het zal benadrukken de goed verzorgde handen. Degenen die niet bang zijn van de experimenten, die je moet proberen te veranderen in een kalme toon meer levendig.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosWedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosNail art franse stijl

French manicure is het gemakkelijk om een unieke en onnavolgbare manier. Zelfs op de bruiloft dag, het zal mengen met de weekdag kledingkast en niet voor een feestelijke sfeer.

Manicure met kant

Manicure in de stijl van kant en French manicure is een klassieke nail art. Dit is een goede keuze voor feesten en belangrijke data. Manicure met tekening kant past perfect in de dezelfde kant bruiloft beeld.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosManicure met kant

Meesters bevelen om te verblijven in het bijzonder voorzichtig tekenen van de ringvinger. Immers, het is de hele dag en nacht in de schijnwerpers. Voor hem, de bruidegom zal dragen de meest begeerde ring, en dan is de vriendin wil zien hoe mooi het glinstert in het daglicht of de avond licht.

De maan manicure

De maan manicure is een van de meest populaire soorten van de bruiloft nail art voor korte nagels gedaan met schellak. Wat is een maan manicure? De fransen hebben het tegenovergestelde. Streepvorming is niet op de tip van de nagel en de wortel.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosManicures in de maan stijl aan de bruiloft

Lunar franse traces als het licht en de lichte tinten. De putten zijn vaak gebruikte kralen en strass steentjes. Maar dit is niet noodzakelijk.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Het belangrijkste ding – het verschil tussen de kleuren van de main part en de hole. Als de bruid koos voor een jurk niet in felle kleuren, het contrast in het ontwerp is vooral in het voordeel kijken. Voor het versieren van de putten is aanvaardbaar voor het gebruik van zwart, en tot dekking van de rest van de rode en Vice versa.

Decoratieve sticker

Natuurlijk, de kans dat u wordt aangeboden worden de stickers in de cabine, zeer klein. Ze moeten meestal een manicure doen thuis. Deze stickers – een echte redder in nood voor die meisjes die houdt van een verscheidenheid van foto ‘ s op de nagels, maar ik heb niet geleerd om te tekenen zelf.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosNail art voor de bruiloft met het gebruik van stickers

Van andere professionals – deze stickers komen tot de redding als manicures moet zeer snel worden gedaan, maar er is geen tijd.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Indien gewenst, kan de stickers kunnen afzonderlijk besteld worden. Dus op de nagels van een bruid kunnen worden weergegeven haar portret een portret van de bruidegom, de symbolen van hun bruiloft en nog veel meer.

Verschillende tekeningen

Van de tekeningen die de bruid kan kiezen voor een geometrische print of iets anders. Zolang het past in haar beeld. Als je doet de manicure jezelf, vergeet niet om na het schilderen van de nagels cover top voor de bevestiging. Geometrische of een andere print wordt aangebracht, als de base coat is opgedroogd. Mits u gebruik maken van een speciale lamp drogen de poolse, veel tijd dit proces zal duren.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosOriginele tekeningen op de nagels

Voor figuur het is beter om te kiezen voor een dergelijke tinten zoals:

Roze. Al. Pearl. Zilver.

Gouden bruiloft manicure

Gouden manicure ziet er erg dure bruiloft. Hij onmiddellijk geassocieerd met de vakantie. De voordelen – nail art gaat goed met een trouwring. Niet om het beeld van iets gouden. Een ring is dan voldoende.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosBruiloft nail art goud tinten

Het is niet aanbevolen om alle 10 de nagels goud gelakt. Het moet afwisselen met de andere, meer kalm en neutraal. Bijvoorbeeld met wit. De witte nagel mooi vallen patroon, gemaakt van goud gelakt.

Manicure met parels

Een echte dame zal zeker aansluiten bij de smaak van een manicure met parels. Degenen die het zich kunnen veroorloven, kunt u de voorkeur geven aan het ontwerp met de echte parels. Kunstmatige parels kijk niet minder aantrekkelijk.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosBruiloft manicure met parels

Natuurlijk, de korrels moeten heel klein zijn. Anders manicure te “zwaar”. Een bruiloft beeld is, eerst en vooral, het gemak en de finesse.

Parels worden als de bruid kiest de maan manicure. Ze verspreiden een “glimlach” tee. Gebaseerd op een mat wit of zilver gelakt. Met de laatste, moet men zeer voorzichtig zijn. Het kan in een oogwenk om het gewicht van een weg.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Van kralen kunt u de lay-out van het patroon, getraceerd een zilveren lak. Vergeet niet dat niet alle nagels moet voor het decoreren van elk interieur. Het is voldoende om de lijm van de parels aan een paar spijkers.

Bruiloft manicure met strass steentjes

Dit soort manicure is een van de meest moeilijk te implementeren. Al die meesters soms moeilijk om een middenweg te vinden tussen het aantal strass steentjes gebruikt. In ieder geval is het niet noodzakelijk om de meester was gelijmd strass steentjes op alle nagels in een rij. Hoe minder hoe beter.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosBruiloft nail art met strass steentjes

Voordat u naar de wizard, selecteer meerdere ontwerp-opties onder de nieuwe bruiloft manicure op korte of lange nagels.

Modieuze bruiloft manicure op korte nagels 2018-2019: foto

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Thema door Anders Norén