kapsels

Bruiloft kapsels 2019: TOP 20

Moderne bruiloft kapsels zijn gebaseerd op de normen van vrouwelijkheid, schoonheid en verfijning. Als de eerdere ontwerpers gevraagd om de schok van de meisjes, het creëren van ongebruikelijke hoeden en styling, vandaag, integendeel, het omkopen van vrouwelijkheid en schoonheid. Met een hoge waarschijnlijkheid kunnen we zeggen dat in 2019 zal worden gehouden onder auspiciën van de felle kleuren en romantische beslissingen nemen. De meeste ontwerpers zijn afgestapt van de klassieke kapsels en haarmode. Op de fashion catwalk kan vaak worden gezien jurken roze, paarse en blauwe kleuren. Volgens veel ontwerpers, pastel tinten creëren een warme sfeer en bieden u de mogelijkheid om een levendige en gedenkwaardige manier. Goed, we gaan om te praten over de meest modieuze kapsels van het nieuwe seizoen. Doe met ons mee!

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

Bruiloft kapsels trends 2019

Dit jaar in de mode op de catwalk, kunt u zien veel van de mode trends. Over het geheel genomen echter, de ontwerpers gevraagd om een levendig beeld van een romantische meid die weet wat ze wil. In feite, veel couturier het bleek boete. Laten we discussiëren over de meest opvallende trends in Bruidsmode 2019!

Boho golven

Bohemian beelden op zijn eigen manier spannend. Boho stijl voor een lange tijd niet achter de mode op de catwalk, en is erg populair onder de jonge meisjes in het bijzonder de bruiden. De Boheemse manier, eigen aan de luxe krullen die aantonen dat de geest van retro-tijdperk. Daarnaast is een essentieel onderdeel van de afbeelding accessoires. In de vorming van een Boheemse manier moeten aandacht besteden aan dergelijke accessoires zoals haarbanden met stenen, haar sieraden kettingen, draden, enz.

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

Essentieel silhouetten en prenten in de stijl van de hippies gaf aanleiding tot de trend van de Boheemse krullen. Dit kapsel ziet er zo moeiteloos, die perfect passen in de bruiloft beeld in hippie stijl. Romantische zachte golven, Bohemian afbeeldingen tonen de 60-ies en 70-er jaren.
Dit jaar op de mode-podium gezien is geweest, vele beelden in de stijl van boho. Dit is een belangrijke trend van het nieuwe seizoen, voor de inspiratie een kijkje nemen op de nieuwe collectie lente-zomer 2019 van Emilio Pucci.

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

Kapsel twist

De belangrijkste trend van 2019 in de wereld van de bruiloft kapsels geworden styling twist. In feite is het krullend haar. Echter, vanwege het feit dat deze modieuze styling heeft vele interpretaties die ze gemakkelijk kunnen in aanmerking komen voor veelzijdige styling-seizoen.

De twist kan worden frans. Dit omvat het leggen van netjes gekruld haar over de hele lengte. Verzamelde haar in een knot in de nek vormen een discrete manier. Dit kapsel is perfect voor een sluier, en zal een aanwinst voor jurken in een klassieke stijl. In de trend ook een italiaanse bol. Dit kapsel gaat het haar verzameld in een vlecht en ingericht in een twist. Bijna alle wendingen van dit jaar betekent het originele accessoires. Sommige ontwerpers een aanvulling op dit trendy hair ornamenten van bloemen, anderen geven de voorkeur accessoires gemaakt van metaal.

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

Vlechten

Vlechten zijn nog steeds een van de meest belangrijke trends in bruidsmode. Ze vormen een heldere en tegelijk romantisch gevoel. Dit jaar op het hoogtepunt van de populariteit was volumineuze vlechten, die zijn in de mode om te versieren met verse bloemen. In de mode cirkelvormige snede wapperende haren.

Updo met krullen

Meer en meer meisjes de voorkeur geven om te dragen hoge styling met krullen. Natuurlijk, dit is een van de mooiste kapsels die vorm voor een stijlvolle look. In eerste instantie, de stylist maakt grote krullen, en vervolgens steekt ze in het haar. Het resultaat is een romantische bruiloft look die past bij elke stijl en kleding.

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

2019 bruiloft kapsels met sluier

Kapsels met sluier kiezen meer en meer meisjes. De sluier is een symbool van onschuld, eenvoud en liefde. In 2019 Op de top lange kanten sluier. Gepaard met dit accessoire ziet er geweldig kapsel is een broodje, twist, vlecht en romantische krullen. Gecombineerd met een korte sluier ziet er geweldig uit alle verzamelde haar.

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

2019 bruiloft kapsels met een pony

Als de bruid heeft een pony, styling opties in plaats van verlagen en uit te breiden. Een pony maakt vrouwen meer mysterieuze, en toch, het kan op verschillende manieren worden aangebracht. Dit seizoen, de zijkant van een pony. Gecombineerd met asymmetrische kapsels, ze zien er erg eenvoudig. Kant pony fashionable te combineren met een paar kant koska, de staart en de breedte. En hier kapsels met krullen is het aanbevolen om een aanvulling op het rechte pony, gestapeld op de klassieke manier!

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

Haar accessoires

Het belangrijkste tarief in 2019 veel ontwerpers doen op een romantische boeketten van bloemen. Zij letterlijk vol het volledige podium. Dit romantische trend is perfect voor een bruiloft beeld. Ontwerpers bieden als aanvulling bruiloft kapsels met hoofdbanden van pioenen om te versieren bruiloft decoratie wendingen van rozen en nog veel meer. De tweede belangrijke trend van het seizoen in de wereld van de mode accessoires geworden van de sieraden met edelstenen. Ontwerpers creëren de unieke metalen haarclips versierd met edelstenen. Dit is een levendig trend van het seizoen, die niet mag worden over het hoofd gezien.

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

Wedding hairstyles 2019: TOP 20

Thema door Anders Norén