make-up

Bruids make-up met uw eigen handen

Bridal makeup your own hands

Die bruiloft kost veel moeite en Financiën, kent elke bruid, die intensief bezig in de voorbereiding voor de belangrijkste dag in uw leven. En, helaas, niet ieder meisje heeft een extra twee of drie duizend op een make-up artiest die ook kunt doen make-up, niet in haar haar of kleding. Wie het beter weet over wat je meer van u?

Stap één: het voorbereiden voor de make-up in advance

Sommige van de reële seks voor zes maanden voor de geplande startdatum van de wekelijkse bezoek aan de schoonheidssalon, waardoor er bijna zijn hele salaris. Maar op je best uitzien, niet over te gaan tot extreme maatregelen, om hem te volgen.

  Dieet

Wilt u uw huid glinsteren, ze had geen puistjes en andere gebreken? Dan voor twee of drie weken voor de geplande datum te zitten op een dieet: het elimineren uit je dieet vet, gebakken, gerookt, pittig, zout, zoet en zuur, alsmede zich te onthouden van alcohol, tabak. Gedurende deze tijd heeft het lichaam te reinigen van gifstoffen en schadelijke stoffen die een negatieve invloed op de conditie van de opperhuid.

  Masker

Vergeet niet om twee keer per week een reiniging of een hydraterend masker om zich te ontdoen van vuil in de poriën. Zeker minimaal één keer een bezoek aan een schoonheidsspecialiste, die zal u verwelkomen en Wellness-programma van het reinigen van het gezicht. In geen geval niet beknibbelen op beauty producten, als enige gebreken, of puistjes, mee-eters of zonneschijn, de camera zichtbaar is heel duidelijk.

Voor de bruiloft maken geen uitwerpselen met de huid na een nacht irritatie en roodheid en u zal hebben om te dekken en alle gebreken met een dikke laag Foundation en poeder. Niet geteste crème of toner pas later wanneer kunt u buiten zitten een paar dagen in huis. Ook drie weken te verlaten, chemische reiniging en peeling, kunt u strooi er nog meer.

  Cosmetica

Te doen wedding make-up je eigen handen met de hulp van mascara, lippenstift en oogschaduw die je op voorraad hebben twee jaar, het is net als dat voor een bruiloft jurk om te dragen oude witte sundress dat je droeg de zomer (misschien zelfs niet één seizoen). Lelijk, goedkoop, plus op elk moment worden verbroken.

Om te beginnen, maak een lijst van wat u deze dag nodig: Foundation, poeder, oogschaduw, lip-liner, eyeliner, lipstick, gloss, enz. na het Kopen van de make-up, zorg ervoor om te experimenteren met het, tot de laatste dag dat je niet hoefde te lopen voor een lipstick die “als deze, alleen een beetje lichter”. Daarnaast is er het risico van allergische reacties, vooral als je nog niet zo veel geschilderd of hebben gekozen voor andere merken.

Vergeet ook niet om over de apparaten, die zal worden: borstels, katoenen stootkussens, sticks en vele andere dingen. De moeite waard duur, maar zonder hen, de make-up look onhandig en belachelijk. Het is onwaarschijnlijk dat u in staat zullen zijn om goed te mengen de schaduw met uw vinger of een conventionele borstel, die alleen is bedoeld voor het aanbrengen van poeder.
Bridal makeup your own hands

Stap twee: maak wedding make-up

  Reinig het gezicht

Dus zodra je wakker werd, onmiddellijk afspoelen met koud water, licht dep de huid droog met een handdoek, zodat u geen sporen achterlaten, reinig het gezicht met de toner, breng daarna een moisturizer. Moet minstens twintig tot dertig minuten om te genieten, dan kun je beginnen aan de make-up. Denk eraan dat alle cosmetica die je zal behandelen de huid mag niet bevatten, alcohol of andere bijtende stoffen, anders kan geïrriteerd raken.

  Tekenen van een Stichting

Het eerste wat je hoeft te maskeren alle fouten die kunnen verschijnen als gevolg van de opwinding. De donkere kringen onder zijn ogen (het bewijs van een slapeloze nacht of een leuk vrijgezellenfeest), acne, mee-eters – allemaal gemakkelijk verborgen onder een laagje Foundation. Als de huid droog is, breng het best met een spons, als het vet is met een borstel.

Te groot puistjes, moet u eerst speciale gereedschap (bijvoorbeeld een dun potlood), die iets lichter is dan je Foundation, en pas na dat je kunt toepassen Stichting. Maar zorg ervoor dat alles goed is gedroogd, anders zal je gewoon uitstrijkje uw make-up, die zal volledig worden gespot. Nu kunt u lopen op de top van de poeder, waarvan de kleur overeenkomt met de schaduw Stichting. Als iets u niet bevalt of gezicht als een masker, verwijderen van make-up en start de procedure opnieuw. Degenen die hebben nooit te maken gehad met een dergelijke, moet u voordat hun vaardigheden aan te scherpen.

Vergeet niet dat de toon van de Stichting mag niet afwijken van de huid, anders is het gezicht van de bruid ziet er onnatuurlijk, naast sommige delen van het lichaam (decollete, hals, handen) ook in dit geval moet dekken. Een trouwjurk op plaatsen waar het in contact zal komen met de crème, zal het verwerven van een gelige tint.

  Soort wenkbrauwen

Twee dagen voor de bruiloft moet, u tweeze je wenkbrauwen om hen in de juiste vorm, terwijl het vermijden van de ernstige irritatie. Maar probeer niet om een radicale verandering in het beeld, waardoor een dunne strook boven de ogen of het maken van een tatoeage, zoals in dit geval, zal u volledig te wijzigen van uw make-up. Indien nodig, schilderen van de wenkbrauwen met behulp van een speciale kleurstof, die wordt verkocht in een winkel van professionele cosmetica. Vergeet niet te tekenen alles met potlood en markeer de sierlijke curve, maar niet overdrijven, niet te hard.

  Verf ogen

Als de bruiloft is geen thema (rock stijl), dan is de ideale optie zou zijn mals en niet te lichte make-up, die zal benadrukken mooie ogen, maar zal niet leiden tot overmatige vulgariteit. Eerst met potlood of eyeliner een kleine naald, dan gelden de oogschaduw in de hoeken lichter naar de randen donkerder. Het kleurenpalet is afhankelijk van vele factoren: de kleur van de ogen, haar, huid, outfit. Het enige addertje onder het gras om in gedachten te houden is een briljante make-up bederft de foto ‘ s.

In de minst zorgvuldig toegepast mascara, die moet waterdicht, als een gelukkige bruid op een bepaald punt zal het moeilijk zijn om terug te houden dat het tranen van vreugde. En het is onwaarschijnlijk dat het meisje wil elke vijf minuten te lopen met servetten in de ladies room op te lossen slecht make-up.

Vergeet niet dat de mascara moet gaan soepel, zacht, geen klontjes, gematteerd cilia mag niet worden. Als het een normale dag is te vergeven, in de gelegenheid wanneer u werkt met een videograaf en fotograaf, deze fout is onaanvaardbaar. Om dit te vermijden, gebruik dan een speciale borstel voor het kammen. De richting van de borstel als het schilderij – van de wortels tot aan de tips.

  Het benadrukken van de lippen

Win-Win situatie, die ziet er altijd indrukwekkend is het een lipstick kleur die iets donkerder is dan je lippen. Zorg ervoor dat u het overzicht met een potlood om de meest sexy deel van de vrouwelijke gezichten keken meer weelderige en netjes. Als voor de glans, is hier voorzichtigheid geboden, als de schittering van de camera niet erg goed. Om de lipstick bleef zo lang mogelijk eerst licht poeder op de lippen, en aan het eind zeker dep ze met een servet.

  Blush

De finishing touch van de bruiloft make-up is de blush. Zoals in elk andere geval moet er ook een gevoel van verhouding, niet te worden zoals de dames die een paar eeuwen geleden schilderde wangen bieten. Zonder dit element kan doen, maar dan kan uw gezicht te bleke, homogene, als een masker.

Om de juiste toepassing van blozen, genoeg om op te staan voor de spiegel, trekken de lippen in een buis, dan is een speciale borstel een aantal keren om te wandelen langs de jukbeenderen. Zo voeg je het volume, dat is zo ontbreekt na uw Stichting, zodat de foto ‘ s er natuurlijk uitzien en niet plat.
Bridal makeup your own hands

De basic nuances van wedding make-up

Als de bruiloft is gepland voor het warme seizoen, voor te bereiden op het feit dat periodiek moet corrigeren lekkende inkt, omdat zelfs de meest hardnekkige en dure cosmetica zal niet bestand zijn tegen blootstelling aan de zon en zweet. Crème Foundation moet niet vettig is, of je nog tijd hebt om eruit te komen van het huis, zodra je het voelt de eerste tekenen van een verwend make-up.

Vergeet niet om een kleine set, dat is zeker een lipstick, poeder en natte doekjes. Zet de tas in hun handtas of clutch bag bruidsmeisje, zodat indien nodig kunt u snel vernieuwen van uw gezicht. Als een meisje plannen na de fotoshoot en het schilderij weg te wassen van de dagelijkse make-up toe te passen meer heldere avond, moet je nagaan waar en hoe ze gaan doen. In dit geval zal ze moet het hulpprogramma voor het verwijderen van make-up, wattenschijfjes, een kleine handdoek om tijdens de procedure niet te smeren trouwjurk.

Thema door Anders Norén