kapsels

Britse mannen kapsel – een tijdloze retro moderne mens afbeeldingen

Een van de meest populaire voor vandaag mannen kapsels kunnen worden genoemd een man kapsel van de Britten. Dit is het kapsel u liever de meest bekende acteurs, sporters, zangers en andere opmerkelijke persoonlijkheden, bijvoorbeeld, brad pitt, Justin Timberlake, Cristiano Ronaldo.

Met inbegrip van, voor sommige reden vooral de liefde van haar beroemde moderne vampiers, zoals Edward Cullen (Pattison) van Twilight, Stefan Salvatore (Wesley) van “the vampire Diaries”… Blijkbaar is het moeilijk om tot een beter kapsel dan de Engelse, romantische-moedig, excentrieke-bedreiging, positieve en stijlvolle tekens.

Historische opmerking

Mannen kapsel, de Britse verscheen voor het eerst in Engeland in 50 jaar en werd al snel een favoriet onder de meeste dandy van Europa en Amerika. Vandaag, dit kapsel heeft een nieuwe golf van interesse in het zelf.

British men haircut – a timeless retro modern mens images

Een paar jaar geleden, een andere Brit werd beschouwd als gewaagde en gedurfde Jeugd kapsel, nu in verbinding met de trend van de retro-stijl en het werd gedragen door mensen van bijna alle leeftijden en statussen (nou ja, misschien, 70 jaar oud durft en kaal). En ze ziet er ongelooflijk elegante, matig excentrieke en altijd origineel.

Hoe werkt mannen kapsel Britse

De Brit is een kapsel voor halflang haar met een korte rug en voorkant. De pony beter niet verkorten. Whisky van een kapsel, maar zo dat ze kunnen worden gekamd en laid back. Afscheid nemen kan worden gedaan, maar misschien ook niet.

Stapelen gaat sachetanie de gehele front-end, met inbegrip van een whisky, de rug of aan de zijkant. Pony om op te hangen een luifel boven het voorhoofd. Zeer interessant en romantische looks Britse gemaakt voor golvend haar, als u het voorste deel krullen.

British men haircut – a timeless retro modern mens images British men haircut – a timeless retro modern mens images British men haircut – a timeless retro modern mens images

Natuurlijk, dat kapsel de hele dag verscheen ongerepte, zal moeten voldoen aan bepaalde regels van de zorg, die we zullen behandelen volgende.

Die Britse en die is niet

Meer kapsel passen bij eigenaren van ovale, ronde en vierkante vormen als visueel verlengt, gaat dat ten koste van de lange in de kroon en het hoofd van haar. Echter, als je een pony op het voorhoofd, dan de Britse zult er geweldig uitzien met lange gezichten.

De werkelijke kapsel is veelzijdig, want afhankelijk van de vormgeving past in elke soort. Kapsel ziet er geweldig uit op lange, slanke mannen, maar niet erg goed voor de heren met een gedrongen bouw.

British men haircut – a timeless retro modern mens images British men haircut – a timeless retro modern mens images British men haircut – a timeless retro modern mens images

Stilistisch, de Britse mogelijk niet geschikt voor mensen die zich aan een uiterst strenge zakelijke stijl, omdat dit kapsel is van nature creatief en origineel. Als soepel gekamd haar, het haar zou kunnen passen in stijve dress code.

En is niet geschikt Britse mannen, die hebben niet de wens of de mogelijkheid om deel te nemen in de dagelijkse verzorging en styling van hun haar.

Zorg regels

De Brit is een van de meest elegante en stijlvolle mannen kapsels, maar het niet tolereren nalatigheid, aandacht en zorg nodig:

Regelmatig wassen als lang haar vuil sneller dan, zeg, de egel;het leggen van beter na het wassen – natte strengen gehoorzaam zijn;sta styling essentieel styling tools. Bijvoorbeeld, kunt u gebruik maken van de gel FORME FATALE of HOMME DENSITE plakken van Kerastase, mousse MACADAMIA PROFESSIONAL Polish, wax HOMME WAX van L ‘ oreal – een enorme keuze voor elk type haar een individu. British men haircut – a timeless retro modern mens images L OREALl HOMME WAX British men haircut – a timeless retro modern mens images MACADAMIA HOORN SUFLE British men haircut – a timeless retro modern mens images FORME FATALE Kerastase British men haircut – a timeless retro modern mens images HOMME Kerastase DENSIT

Dus, de Britse is de stijl en mannelijkheid en individualiteit. Hoewel dit effect vergt enige inspanning, tijd en geduld, het zal helpen bij het gemakkelijk en discreet om te springen en benadrukken hun persoonlijkheid. Daarnaast is er een speciale ‘bonus’ van de Britten is de mogelijkheid tot het creëren van een positief, Zonnig beeld van de eigenaar.

Thema door Anders Norén