manicure

Bright nail design

Bright nail design

Mooie handen en Verzorgde nagels is een visitekaartje van een goed onderhouden moderne vrouw. Bovendien, de decoratie en de Fashionable nagel decoratie relevant blijven, ongeacht de tijd van het jaar en het weer buiten. Specialisten in de creatie van het ontwerp van de nagels van de dames voortdurend verse ideeën, en elk seizoen in deze richting zijn er nieuwe trends en interessante ideeën. En dit is geen toeval. Immers, kleurrijke nail designs kan geven schil aan elke outfit en een duidelijk spice up van de gebruikelijke casual stijl.

Bright nail design

Natuurlijk, aan deze verscheidenheid van technieken van nail design maakt masters voortdurend te verbeteren, het leren van nieuwe tools en leer interessante technieken van het versieren van de nagels. Echter, vele seizoenen op rij blijft een populaire klassieke French manicure. Echter, hij is ook voortdurend bijgewerkt met nieuwe vormen om gelijke tred te houden met de rest van de mode-trends in de wereld van nail design. Voor de beste resultaten, breng een mengsel van verschillende stijlen French manicure vaak gebruikt variaties van Shanghai en de maan nail art. Van speciaal belang van dit type nagel decoratie is voor meisjes willen Benadrukken uw natuurlijke schoonheid en persoonlijkheid.

De moderne versie van het ontwerp is te nederig, en zeer helder nail design. Fashion diverse dierenprints, interessante patronen en onverwachte patronen zoals stippen, strepen, enz. Niet minder verschillende en door de kleuren voor nail design. In de mode heldere kleuren, onverwachte combinaties en neon tinten. De gebruikelijke pastel en neutrale tinten, een paar verloren hun baan en zijn niet zo relevant in het nieuwe seizoen.

Een andere mode decoratie crystal nail art manicure. Het is gemaakt als POMESHHENIJA capaciteit. Als een resultaat, het ziet eruit als op de nagels is echt kristal, het glinstert prachtig en speelt in de zon. Aan het einde van de bouw meester en de nagellakken naar de manicure keek foutloos en kreeg een glossy Glans.

Ook nu In de mode nagel decoratie in de stijl van minimal, bijvoorbeeld, kunt u gebruik maken van de normale gel, alleen aangepast aan de kleur van de belangrijkste outfit of een favoriet stuk van kleding. Ziet er geweldig donker en rijke tinten. Vooral blij dat een manicure kan blijven perfect voor 3 tot 4 weken en niet nodig extra zorg en kosten voor het onderhoud. Monochroom ontwerp ziet er geweldig uit als onderdeel van casual outfit, een trendy outfit voor de feestelijke gebeurtenis. Deze lak zal er perfect uitzien.

Bright nail design

Bright nail design

Bright nail design

Bright nail design

Bright nail design

Bright nail design

Bright nail design

Bright nail design

Bright nail design

Bright nail design

Bright nail design

Bright nail design  Bright nail design

Bright nail design

Bright nail design

Bright nail design

Thema door Anders Norén