stijl

Bovenkleding voorjaar 2020: 7 trending patronen die zou moeten zijn in elke

Lente — nogal een misleidende tijd van het jaar. Zonder kleding is gewoon niet genoeg. Maar in het voorjaar gaan we weigeren maximaal geïsoleerd jassen, down jassen en jassen in het voordeel van de lichtere kledingstukken). Maar wat bovenkleding 2020 in te schakelen om te kijken als de meest modieuze en stijlvolle — vertellen we in ons artikel.

Bovenkleding voorjaar 2020 Lente jas

De lente jassen zijn meer lichte texturen en levendige kleuren. Bijvoorbeeld dit voorjaar 2020 kunt u kopen een stijlvolle jas fuchsia, citroen of een pastel tint. Om dit te combineren bovenkleding kunt u als alledaagse sets, zakelijk en ‘ s avonds. Vergeet niet over de meest trendy opties voor lente jas — plaid of de luipaard print en overmaat.

Outerwear spring 2020: 7 trending patterns that should be in every

Bovenkleding voorjaar 2020: trench

Niet ontkennen jezelf het plezier om te dragen deze lente trend geul. Kan worden verlengd, ingekort, te grote of hangende schouders. In deze stijl van bovenkleding vindt u tal van mogelijkheden voor elke smaak. Maar vergeet niet over de trendy patronen en prints die met succes kan passen in de sleuf. Deze bloemen print te maken van een meer romantisch beeld, luipaard print voor een meer gedurfde avond, de cel voor de boeg-en slip op de dagelijkse.

Outerwear spring 2020: 7 trending patterns that should be in every

Bovenkleding voorjaar 2020: de Cardigan

De koude heeft teruggetrokken, maar in de nacht de straat bindt ook alomtegenwoordig koelte? Contact stijlvolle vesten die je compleet van je lente look. Kijk breien, chiffon, zijde en breien patronen alsook de buitenste kleding met elementen van de etnische stijl.

Outerwear spring 2020: 7 trending patterns that should be in every

Bovenkleding voorjaar 2020: poncho ‘ s en capes

In het voorjaar van 2020 wil als Aanvulling op uw boog maximum trend bovenkleding? Raadpleeg stijlvolle poncho ‘ s te kapen en andere capes. Ze vormen een elegante aanvulling in uw look, vooral als ze een pony, etnische of geometrische patronen.

Outerwear spring 2020: 7 trending patterns that should be in every_

Bovenkleding voorjaar 2020: de Vest

Perfecte bovenkleding voor de warmere lente 2020 vest. Dit kledingstuk is het meest vaak gevonden zonder knopen en gespen. Dat is de reden waarom modieuze schoonheid van de wereld dragen van het vest op de knopen, het creëren van interessante business, casual of ‘ s avonds beelden.

Outerwear spring 2020: 7 trending patterns that should be in every

Bovenkleding voorjaar 2020: Jassen

Een andere geweldige optie om een aanvulling op uw lente-uitjes van toepassing is op de jas. De meest trendy opties voor het voorjaar 2020 is direct lederen jassen, bomber jassen en jasjes uitgetrokken. Dergelijke modellen zal u helpen om een boog in absoluut elke stijl, de belangrijkste in dit geval is de keuze van het juiste model van een stijl jassen.

Outerwear spring 2020: 7 trending patterns that should be in every

Bovenkleding voorjaar 2020: Jassen en blazers

Een lichtgewicht bovenkleding optie voor de lente 2020 is jasjes en blazers. Van bijzonder huidige populaire modellen in pastel tinten en interessante prenten. Voor voorbeeld, kunt u versieren uw beeld met een jasje in de plaid, gestreept of interessant bloemmotief.

Outerwear spring 2020: 7 trending patterns that should be in every

Thema door Anders Norén