fashion

Blouse met een lange rok: 9 onnavolgbare beelden

Sommige vrouwen absoluut niet te accepteren in uw weg met behulp van de mini-rok. Iemand op de schuld van iemand die door ouderdom, anderen ten gevolge van tekortkomingen van de figuur. In ieder geval, als een korte rok is niet voor u, u kunt altijd verwijzen naar de lange rok die zien er spectaculair uit in de manier van absoluut geen oriëntatie.

Blouse with a long skirt: 9 inimitable imagesBlouse with a long skirt: 9 inimitable images

Blouse met een lange rok: de onnavolgbare beelden

Als je niet weet wat te dragen met een lange rok, wij bieden u een win-win-combinatie — een lange rok + blouse. Deze twee outfits zal je helpen bij het maken van een onovertroffen ensemble dat voel je vrouwelijk en gewoon prachtig.

Blouse with a long skirt: 9 inimitable imagesBlouse with a long skirt: 9 inimitable images

Dus bij het kiezen van je rok, raden we aan om te experimenteren veilig. Bij het voorbereiden van een casual boog, kunt u verwijzen naar de gebruikelijke lange rok Maxi. Beter als het kleurenpalet helder, terwijl de blouse is het beste om te kiezen voor een veelzijdige witte kleur.

Blouse with a long skirt: 9 inimitable imagesBlouse with a long skirt: 9 inimitable imagesBlouse with a long skirt: 9 inimitable images

Bij het opstellen van een business afbeelding u kunt ook gebruik maken van een lange rok. De jonge dames in de leeftijd van perfecte geplooide rok, die wordt steeds populairder. De laatste kan worden felle kleur of zelfs afdrukken. Als aanvulling op de geplooide rok kan een effen blouse die gemaakt kunnen worden in eenvoudige stijl of met ruches, ruches of een Ruche. Geen geslachtsgemeenschap gedachten bij het opstellen van business afbeelding over lange rok met een geur en een trapezium.

Blouse with a long skirt: 9 inimitable images

Echter, als een formele buiging, je moet het gewoon proeven lange Maxi rok met een dramatische spleet. De laatste kan worden zwart, en de blouse hier is het passend om met interessante prints, bijvoorbeeld leopard. Wanneer u een formele of romantische ensemble ik stel voor dat je kijkt naar de lange rokken met draperen, ruches en volants, peplum, Baskisch asymmetrie of de rokken van het jaar. Elk van de hierboven stijl zal geweldig uitzien met een blouse. Het belangrijkste ding is, wees niet bang om te experimenteren met kleur. En uw boog is het meest geopenbaard in al hun schoonheid toe te voegen aan haar stijlvolle en trendy accessoires.

Blouse with a long skirt: 9 inimitable images

Thema door Anders Norén