fashion

Beelden voor Halloween voor meisjes 2018-2019: goede ideeën, foto ‘ s

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Na een paar maanden zijn de jonge mensen vieren een van de meest favoriete vakantie – Halloween. Waarom nu niet om te komen met een levendig beeld voor de partij. Vooral voorzichtig met de keuze van het beeld moet de aanpak van meisjes. Voor meisjes zijn de meest populaire in 2018-2019 er worden kostuums van een verpleegkundige, de jonge meesteres en anderen.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Een klassieker van het genre: kat vrouw

Catwoman is een van de meest populaire vrouwelijke personages op Halloween. Latex pak en schattige oren, hebben de neiging om te kiezen voor de slanke meisje uitgesproken gelaatstrekken.

Strakke latex catsuit u kunt eenvoudig kopen bij online winkels die gespecialiseerd zijn in de verkoop kostuum voor Halloween. Daar kunt u kopen de lamellen afzonderlijk of haarband met oren. De staart, meestal al verbonden aan het pak.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Als u een masker, je hoeft alleen maar te dragen mascara. Als er geen masker, make-up is als volgt gedaan:

Het toepassen van een authentiek kader. Voordat u dit doet, moet u het reinigen en hydrateren van het gezicht. De kleur van geld is niet zo belangrijk. U kunt op het gezicht van de Stichting crème die u normaal. De gearceerde jukbeenderen. De jukbeenderen moeten in de schaduw. Voor deze moet je een donkere beige of bruine kleur. Oog make-up. Op het bovenste ooglid aangebracht lichte schaduw. Ze kunnen bijvoorbeeld worden licht roze of licht beige. Naast de muis over de vette pijl. Witte oogschaduw toegepast op de mobiele ooglid. Onder de oogleden wordt toegepast met witte kleur. Tekening lippen. De lippen omcirkeld in het rood potlood. Lippenstift moet diep rood of kersen kleur. In het midden van de lippen breng de gloss aan. Gebruik de glitter met glas effect. Tekening antennes. De kat heeft een snor. Betekent dat je ze ook moet worden. Om te tekenen, je hebt een zwart potlood. Pas de lengte van de snorharen zelf. Het tekenen van de uitloop. Voor het trekken van een neus, je moet een zwart potlood. Aan het einde van een mes tekenen van een driehoek of cirkel. Verf aan de binnenkant. Om dit te doen, gebruik maken van een zwart potlood.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Probeer op de afbeelding van de zusters van barmhartigheid

Een ander interessant beeld voor meisjes op Halloween in 2018-2019 – zuster van barmhartigheid. Dit pak is interessant omdat het een combinatie is van zowel goed en kwaad. Zuster staan te allen tijde klaar om anderen te helpen. Maar tegelijkertijd is ze klaar om feest de hele nacht lang tot de zon opkomt.

Om dit beeld in werkelijkheid, je hebt een verpleegster kostuum. Ook moet u een hoed. Als voor het haar, het haar hoeft niet te zetten. Het is genoeg om te wassen en te drogen. Als alternatief om uw haar te wassen en te drogen, gewapend met een ronde kam. Je moet je grote krullen.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Naast het kostuum moet je witte schoenen met hoge hakken en panty ’s (als je redelijk vrijgevochten dame, je kan het dragen van panty’ s in plaats van kousen).

Een voorwaarde voor imaging verpleegkundigen – make-up. Thema make-up te maken van een zeer eenvoudige.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Voordat u make-up, reinigen en hydrateren van het gezicht. Voor reiniging geschikte huid, tonic of lotion. Vervolgens breng een vochtinbrengende crème. De huid moet perfect zijn.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Nadat u hydrateren van het gezicht, de schaduw toepassen. Op de oogleden breng een lichte tint. U kunt gebruik maken van deze tinten zoals:

Witte. Beige. Een zacht roze.

U moet ook en donkere schaduwen. Ze worden toegepast in de vouw over het bovenste ooglid. Dichter bij het bovenste ooglid, het nummer van de schaduwen die u nodig hebt om te vergroten.

Pas de boven-en meer offerte ooglid. U krijgt een speelse hand. Na toepassing van de mascara. Het is aan te raden om te schilderen over de wimpers meerdere malen voor het bereiken van maximale “fluffiness”. Als je heel lang je wimpers, gebruik van de patch. Na het plakken, zorgvuldig kammen met de borstel.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

De kleur van de lipstick die je kiest. De traditionele kleur is rood. Als u wilt dat het teken moet worden ongebruikelijk, een donkerblauwe of zwarte lippenstift. De lip color duurde tot het einde van de partij, breng een kleine hoeveelheid poeder en mix.

De impact van de afbeelding zal maken van de voorzijde zicht. Lijm het op de bovenlip.

Gogol Pannochka van de 21e eeuw

Halloween kostuum voor meisjes in 2018-2019 misschien eenvoudig, maar tegelijkertijd zeer interessant. Waarom niet u op een avond een meisje van Gogols ‘Viy”. Dat trok deze vrouwelijke en sexy manier, je blijft niet zonder de aandacht van de partij. Van de kleding die je hebt ten minste:

Lang shirt tot teen. Een krans van bloemen.

Vintage shirt dress – precies wat je nodig hebt. Dit ding die u kunt nemen van je oma of een kijkje in een retro-tweede-hand. U kunt ook om het afstemmen van shirts te bestellen.

Het maken van een krans van bloemen. Ideaal zou zijn wilde bloemen, bijvoorbeeld madeliefjes.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Als je blond of bruin haar, het vinden van een zwarte pruik. Brunette genoeg te kammen en glad haar. Als u zich niet comfortabel voelen met je haar neer, hij verzamelt ze in een bun. Het is een echte aanrader voor meerdere dagen te wassen met een hoofd als dat mogelijk is.

Pannochka niet kunnen verschijnen in beschaafde samenleving zonder make-up. Goed gedaan make-up zal uw gekozen look tot in de perfectie.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Het eerste wat je hoeft te wassen van mijn gezicht met schuim weg te spoelen vorige make-up. U kunt ook gebruik maken van een speciale lotion of tonic.

Breng vervolgens op het gezicht crème of make-up basis. Gebruik de lichtste kleur betekent. U moet ook lichter lippen. Ze moeten een lichte blauwtint.

Met behulp van de schaduw paarse kleuren maken het effect zabavchik ogen. Om dit te doen, gelden de schaduw op de oogleden en de binnenste hoeken van de ogen. Dan voorzichtig een mix hulpmiddel. U moet de donkere kringen. Overgangen mix. Dus de cirkels worden meer geloofwaardig.

De schaduw die u nodig heeft voor de contouren van het gezicht. Volg de contouren op de wangen, neus en kin. Vergeet niet om te werken op rimpels.

Live online

Live-online – wat is er erger? Het verdronken heldin van Halloween, die heeft een aantal overeenkomsten met de kleine Zeemeermin. Maar ze ziet er meer ongemakkelijk en angstaanjagend. Kleding en make-up voor dit beeld voor te bereiden.

Dit heb je nodig:

Foundation. Lichte poeder. Matte schaduw. Hygiënische liner. Zwart potlood.

In plaats van Foundation kunt u gebruik maken van een basis onder make-up. Kies lichtere tinten betekent.

De schaduw moeten worden donker blauw of paars van kleur. Het potlood is optioneel. U kan niet wilt schilderen ogen.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Om te beginnen, bereiden de huid voor op make-up. Veeg de oude make-up en bevochtig de huid. Verdronken – Halloween kostuum 2018-2019 voor meisjes die vereisen dat de meest bleke teint. U kan bereiken, gewapend met een lichte Foundation. U moet onnatuurlijk wit gezicht.

Vervolgens moet je om te tekenen “kringen onder de ogen. Om dit te doen moet je de schaduw van de blauwe tint. U kunt ook gebruik maken van een mengsel van kleuren blauw en paarse bloemen. Verf het gebied onder de ogen en de oogleden. Als de persoon links iets extra ‘ s, wissen shadow kwast voor blush. Kringen onder de ogen moet zo natuurlijk mogelijk zijn.

Op de lippen kan leiden tot hygiënische of lichtroze lippenstift. Op de top van de lippen, breng dan een schaduw van blauw. Mix. Van boven bedek ze met een laagje poeder. Door deze list, de lip kleur zal permanent worden geregistreerd. Met het poeder, moet je ook de correctie van de donkere kringen onder de ogen. De originele make-up voor Halloween klaar.

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Images for Halloween for girls 2018-2019: great ideas, photos

Outfit drijvers kan van alles zijn. Ideaal, een witte jurk of een sundress op de grond. Oorspronkelijke uiterlijk van de kleding van een ander tijdperk. Het meisje verdronken in de vorige eeuw, en kwam nu pas, zal het maken van een plons in de partij.

Nagels nodig om te schilderen, blauwe of groene lak. Als het feest zal worden gehouden in het appartement, kunt u er wandelen zonder schoenen. Het ontbreken van schoenen of sandalen aan de voeten van een aanvulling op de outfit drijvers.

Halloween kostuum 2018-2019 voor meisjes klaar. De dagen tellen tot de partij.

Thema door Anders Norén