make-up

Beauty trends voor 2019: eindelijk rekening te houden met de mening van mannen

Het lijkt erop dat alle vrouwen, mode, reeds haar perfecte rode lippenstift, leerde hoe ze pijlen niet slechter dan Kim Kardashian, en kan voor het oog van verschillende soorten verbindingen, niet in de spiegel kijken. Maar in 2019, deze vaardigheden zijn niet meer bruikbaar als ze werden vervangen door geheel andere trends die je zal leren na het lezen van dit artikel. In dit artikel leer je de normen die bepalen make-up artiesten in het nieuwe jaar is net begonnen, en dat vrouwen moeten herzien hun imago en make-up, gewend aan het volgen van de mode.

1. Blush is het de contouren aangeven van

Is niet de eerste make-up artiesten beroep te verlaten contouren in het dagelijks leven, zodat in 2019 we wachten op een andere poging tot het omverwerpen van de populaire trend. Deze normale correctie wordt vervangen door een eenvoudige blush, die moet bezetten vrijwel het gehele gebied van de wangen.

Beauty trends for 2019: finally take into account the opinion of men

2. “Make-up zonder make-up”

De volgende veranderingen zullen van invloed zijn op de basis make-up: het nieuwe jaar dichte make-up bases zal worden vervangen door doorzichtig. Het motto van deze 2019 “Meer natuurlijke gezicht.” En dat is goed nieuws. Onzichtbare make-up vereist een goede en gezonde huid, dus zorg cosmetica, niet-decoratief, naar voren komt. Om de ogen meer expressieve, make-up artiesten gebruiken een kleine truc: ze kiezen voor een concealer 3 tinten donkerder zijn dan de huid en breng het op het ooglid en niet op de schaduwen.

Beauty trends for 2019: finally take into account the opinion of men

3. Geen lip

De echte revolutie zal komen met de dit jaar tot en met 2019, in termen van de vorm van de lippen. Beauty expert probeert om het idee te brengen dat in het natuurlijke is er niets aan de hand, en daarom is er geen noodzaak om te veranderen van hun natuurlijke functies met make-up of cosmetica. In dit geval is de belangrijkste uitdaging van dit jaar, die net begonnen is, is om te stoppen veel aan het schilderen van de lippen voor het traceren van hun schetsen met een potlood en proberen te bereiken van “het effect van Angelina Jolie”.

Beauty trends for 2019: finally take into account the opinion of men

4. Eenvoudig Glans leder

In het verleden 2018 werd gezien als misbruikt glans glinstert / markeerstiften. Vrouwen hebben gemaakt die een sterke gloed op de gezichten die hun helderheid zichtbaar was bijna uit de interstellaire ruimte. De belangrijkste trend van dit jaar belooft deze problemen te verhelpen door prioriteit te geven aan een “schone” gezicht met een gezonde en natuurlijke gloed.

Beauty trends for 2019: finally take into account the opinion of men

5. Matte tinten, heldere kleuren tegen de “natte” effect

Ondanks alle eerdere regels, betekent dit niet dat de make-up is een beetje saai. Herinner je je dat, als regel, het is aanbevolen om zich te concentreren op slechts één deel van het gezicht: ogen of lippen? In dat jaar 2019 zal de ogen. Nieuwe trends die heersen is matte tinten, heldere kleuren op een schoon gezicht.

Beauty trends for 2019: finally take into account the opinion of men

6. Onzorgvuldig make-up in plaats van de “Instagram gezicht”

U hoeft niet langer om een duidelijk grafische lijn, het uitstippelen van je gezicht: het effect van “gisteren” make-up in zwang. Waarschijnlijk dus de make-up artiesten wilt geven meer tijd aan de fans, voor die en maakte een mooie make-up.

Beauty trends for 2019: finally take into account the opinion of men

7. Bruine lipstick van alle anderen

Bruine lippenstift die populair was in de 90-er jaren, terug in de mode in plaats van de wijn kleur, beige en roze tinten. Hier, zoals in het geval van rode lippenstift, hebt u om te kiezen de meest geschikte toon.

Beauty trends for 2019: finally take into account the opinion of men

8. Terug onder eyeliner

Velen herinneren zich nog de tijden wanneer de cosmetische markt was alleen maar zwart, bruin en grijs eyeliner. Maar voor een aantal jaren in de collecties van de verschillende merken vinden we alle kleuren van de regenboog en bijna alle cosmetische sets hebben we al gezien, een wit of beige potlood voor de bekleding van de ogen. Maar in 2019, geeft een vergeten trend: lagere eyeliner met een zwart of bruin potlood.

Beauty trends for 2019: finally take into account the opinion of men

Bonus: make-up voor de feestdagen van dit 2019

Als het gaat om party make-up, het is ook belangrijk om de regels te volgen van een “zuivere” persoon, maar met glanzende lippen: aluminium glans, metallic lippenstift en alle tinten die u kunt gebruiken om de lippen helder. Natuurlijk, hoe gemakkelijk deze make-up is zonder twijfel een moeilijke vraag, maar wees gerust, het zal brengen en de resultaten zijn indrukwekkend naar uw beeld.

Beauty trends for 2019: finally take into account the opinion of menBeauty trends for 2019: finally take into account the opinion of menBeauty trends for 2019: finally take into account the opinion of menBeauty trends for 2019: finally take into account the opinion of men

Thema door Anders Norén