make-up

Beauty trend: een zachte gloed in de make-up

Een fijne blos op de wangen is één van de trendy accenten van dit seizoen. Gebruik dit item in uw vakantie make-up!

Make-up bestaat uit vele mode-items die u moet weten over. Een fijne blush is Één van de trends van de winter het seizoen 2018-2019 jaar. Dus de ijzige lucht en de schoonheid tools zijn uw belangrijkste medewerkers.

Laten we beginnen met de textuur van het product. Het kan geheel verschillend zijn. De meest veelzijdige is de crème, omdat het gebruikt Kan worden voor de lippen!

Welke tint te kiezen?

De cursus voor maximale natuurlijkheid. De makkelijkste manier om het vinden van de juiste tint blush te lopen wanneer het buiten vriest. Na, op de wangen verschijnt blush. De tweede optie is om aandacht te besteden aan de mode trends, en zijn kleur type. Twee universele kleuren: licht roze en perzik.

“Let op: het is niet nodig om felle accenten met blush!”

Hoe te gebruiken make-up

Delicate tint blush moet accentueer je jukbeenderen en de huid op te frissen. Technicus van de toepassing zijn er vele, maar zullen we ons concentreren op de drie belangrijkste. De eerste en de makkelijkste is een blush op de “appels” van de wangen.

Toepassing blush op de jukbeenderen richting van het “putje” van de wangen en blend naar beneden. Het is een veelzijdige optie die voor iedereen! Een andere populaire techniek heet — “Trojka”. Lichte sluier “draw” de nummer drie van de haarlijn tot het middelste gedeelte van de wangen en de kin. Let op de schaduw om te voorkomen dat vlekken op het gezicht.

Toevoegen highlighter

Om te zorgen voor een zachte gloed, het toevoegen van een markeerstift. Nuances tussen de producten moeten worden gecombineerd. Houd er rekening mee dat als u kiest voor een cream blush, dan is de tweede tool moet hebben dezelfde consistentie.

Blusher is een veelzijdig product, dat kan de plaats van de bronzer, schaduwen en lip therapy (vloeibare versie). Gebruik in je make-up?

Thema door Anders Norén