kapsels

Anti-aging kapsels 2019-2020: 10 stijlvolle opties

Goed gekozen kapsel kan visueel te transformeren van een persoon. Het kan u helpen visueel het toevoegen van leeftijd en, omgekeerd, om af te trekken. Bij het kiezen van een kapsel, willen veel mensen niet alleen worden getransformeerd, maar ook overeenkomen met de moderne modetrends. Hoe te kiezen van een kapsel om er jonger en frisser? Wat ze zijn — anti-aging kapsels 2019-2020?

Tips stylisten

Om te kijken 10-15 jaar jonger, raden wij u aan het advies van stylisten:

    Een pony. Ze is in staat om te verbergen verscheen op zijn voorhoofd rimpels, die op het eerste gezicht geven de leeftijd van de persoon. Een pony kan maken de look meer expressieve, en de ogen in leven. Zoals het nu in de mode asymmetrie, pony, is het raadzaam om dat te doen. Aan de ene kant kan langer zijn dan de andere. De dikte moet klein zijn, aangezien een te grote dikte voegt extra jaar. De lengte. Het kan anders. Van heel kort tot groot. Visueel jonger uit te zien, het kapsel moet speels zijn. Deze helpen bij het behalen van losse krullen, krullen, enz. Golven. Nu de mode een soort van creatieve puinhoop op het hoofd, en de krullen zal zeer nuttig zijn. Degenen wiens haar is van nature rechtdoor, u kunt een golvende vormgeving.

Te strek je haar dit seizoen. stylisten raden, en zeker om ze te verzamelen in een broodje of een ander kapsel verouderd. Als je iets wilt drastisch te wijzigen, kunt u een vol kapsel. Het belangrijkste is om iets te kiezen dat de nadruk op de waardigheid en het verbergen van gebreken.

Kare

Anti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish optionsAnti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish options

Kapsel cursor wordt beschouwd als een van de meest effectieve anti-aging kapsels. Dit is nu in de mode niet-klassieke gladde quads. Zal de werkelijke kapsel in die het hoofd is de lengte van de minimale en de toename is waargenomen dichter bij het gezicht. Bovendien, het hoofd kan worden geschoren, waardoor de voorkant krullen van gemiddelde lengte.

Bob

Anti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish options

Voor een aantal seizoenen niet minder relevant één van de soorten kapsels caret – Bob. Het is vaak raden aan dat vrouwen van gemiddeld jaar met het doel van visual verjonging.

Cascade

Anti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish optionsAnti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish options

Voor het visuele van de verjonging wordt vaak gebruikt cascading haar. Ze kunnen een verschillende lengte. Indrukwekkende kapsel ziet er op krullend haar. Om ervoor te cascade kapsel voor dun steil haar is niet aanbevolen, omdat het er slordig uit, maar op een dagelijkse basis te krullen krullen om haar haar vorm en animeren, bijna niemand wil het.

Pixie

Anti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish options

In hetzelfde seizoen in opeenvolgende mode korte kapsel – pixie. Gelaagd kapsel met geschoren tempels maakt een gedurfde en visueel verminderen van de leeftijd. Kapsel ziet afmetingen en kan worden gebruikt voor elk type haar, met inbegrip van om te klimmen.

Asymmetrie

Anti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish options

Asymmetrie geldt niet alleen voor de pony en kapsels in het Algemeen. Het meest effectief is dit kapsel ziet er geweldig uit op kort haar en krullen van gemiddelde lengte. Kapsel kan visueel wissen van ten minste 10 jaar.

Garson

Anti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish options

Deze ultra-korte kapsel, wat bijdraagt aan de visuele verjonging van vrouwen. Houd in gedachten dat dit kapsel is niet voor iedereen. Het is niet noodzakelijk te maken met het vervagen van de huid in de nek. Kort haar kan benadrukken van het tekort.

CESSON

Anti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish options

Kapsel is ideaal voor mensen die door de natuur niet dik haar. Dit kapsel ziet er fris uit. Daarnaast is het visueel verjongt. Het kan worden gedaan zowel op dik en dun haar.

Korte egel

Anti-aging haircuts 2019-2020: 10 stylish options

Degenen die niet bang zijn van de experimenten, je kunt jezelf op een zeer korte kapsel. U kunt scheren van het hoofd, waardoor slechts een korte egel. Het is de moeite waard gezien het feit dat het haar gaat om mensen met de juiste vorm van het hoofd, zonder dreef contour van het gezicht en slappe nek.

Specialisten geadviseerd om te voorkomen dat te zware kapsels. Om dit te bereiken moderne stylisten gebruik gemaakt van diverse technieken en methoden die geven het kapsel gemak. Ook, voordat u met het kapsel, je moet rekening houden met de specifieke kenmerken van hun werk, de stijl van de kleding en andere factoren.

Thema door Anders Norén