make-up

Als voor 64 kijken 40: de geheimen van Christie Brinkley

Als je niet weet niets over Christie Brinkley en kijk maar naar haar foto ‘ s, dan raden hoeveel is eigenlijk de vrouw jaar, zou onmogelijk zijn.

Een stralende blonde met een prachtig figuur en een stralend witte glimlach is al lang beslecht in de categorie “zonder leeftijd.” Ondertussen, dit jaar draaide ze zich 64.

As for 64 look at 40: the secrets to Christie Brinkley

Achter Brinkley — tien jaar carrière. En wat is verrassend: schoonheid blijven houden van de snelheid en blijft zeer populair in zijn beroep.

Een typische ochtend

In een interview met Het Knippen, vertelde ze me dat ze elke dag begint met een Kopje warm water met citroen. Nadat het model is het drinken van een lekker Kopje koffie met kokos-of amandelmelk. De meeste van alles wat ze graag cappuccino: blond zelfs geleerd hoe om tekeningen te maken op de huid en publiceert regelmatig hun creaties in Instagram onder de hashtag #christiecappucino.

De dag Christy kunt drinken tot vijf koppen. Eindeloze debatten over de schadelijkheid van dit drankje, dat ze het gewoon negeert. In de ochtend ze liever eet voedingsmiddelen die een grote hoeveelheid eiwitten. Uw Ontbijt is ze niet zonder probiotica: voorkomen dat ze met droge havermout, fruit en noten.

Sport

Natuurlijk lichaam Brinkley heeft veel te zweten in de sportschool. Op normale machines, maar soms kun je werken met vrije gewichten. Christy ook net als spinnen. “Eigenlijk zou ik zeggen dat mijn favoriete workout wordt uitgevoerd, maar, helaas, wegens blessures moest ik laten gaan van cardio”, zegt de blonde. Maar een fitness club is niet de enige plek waar Brinkley is het doen van allerlei oefeningen. Bijvoorbeeld, kan gemakkelijk het uitvoeren van een reeks squats tijdens het drogen van haar.

De basis van het dieet

Als het gaat om het eten, een beroemdheid bereiden van salades met veel groen kunt toevoegen bonen of noten bij het handhaven van normale eiwitten. Als voor het diner, hier is weinig veranderd, behalve dat u kunt toevoegen een bijgerecht: rijst, quinoa of plantaardige pasta. Zoals u kunt zien, het vlees in het dieet van onze heldin ontbreekt: 13 jaar, ze houdt zich aan het vegetarisme. Maar in een strikt kader zelf niet rijden en soms kan veroorloven vis of kaas. “Het leven is te kort! En als ik aangeboden een stuk overheerlijke sappige pizza met mozzarella, dan zeg ik… waarom niet?”

Beauty routine

Leven en leren: deze zin is de relatie met Christie beauty-industrie. Bijvoorbeeld, de kindertijd model was er zeker van dat constante blootstelling aan de zon, is er niets aan de hand. Bovendien, blonde, altijd beroemd om zijn Gouden huidskleur, gaf graag advies over hoe om dezelfde tan. Maar na het grondig bestuderen van dit onderwerp, realiseerde ze zich haar fout en hield excuses aan de fans, die vertelt dat de zon activeert vroegtijdige veroudering van de huid.
Ophouden om te zonnen zo vaak voor, en het denken over het behoud van de jeugd van hun huid, Brinkley kwam tot de conclusie dat het niet meer effectief is dan de ultrasound therapie. Deze procedure helpt aan te scherpen contouren van uw gezicht, Christy werd een ware ontdekking, en nu de ster heeft zijn toevlucht genomen tot het zo vaak als wenselijk is. “Ik ben het niet doen van een injectie: de contour van het gezicht, hals en decollete zijn in uitstekende staat dankzij ultrasone energie”, zegt de beroemdheid.

As for 64 look at 40: the secrets to Christie Brinkley

Ook geeft ze toe dat ze vaak hun toevlucht tot het gebruik van kseomina drug, het gladmaken van rimpels, maar niet schadelijk als Botox. En ook, natuurlijk, de beroemdheid is actief met huid cosmetica — vooral het persoonlijke merk Christie Brinkley.

De belangrijkste Raad van bestuur

De basisregel Christy — live in beweging. Ze is constant bezig om iets nuttigs te doen en catastrofaal zijn bang van nietsdoen. “Na 50 jaar zodra u stopt met te veel bewegen, begin je je “roest”. Uw lichaam moet steeds in goede vorm”, zegt Brinkley. En er is niets toe te voegen.

Thema door Anders Norén