stijl

Als een elegante en comfortabele kleding voor het uitje van het meisje?

Verwacht je van een picknick? Een grote kans voor creativiteit. Een picknick is geen sprake van een dress code. Zo, die gaat over de magie. Belangrijk om te observeren, de regel van twee “U” — gemak en relevantie.

Gemak

Een picknick dient comfortabel te zijn. Corset en Tux. In de zomer is het natuurlijk ademend, bij voorkeur katoen. Bereid je voor op een boomstronk zitten en taart eten. Om te schieten en uit te voeren. Het meest geschikt voor deze sportieve stijl. Deze t-shirt, sneakers, shorts en broeken.

Sneakers, door de manier, perfect voor het creëren van elegante beelden voor wandelen, Dating of werken. Als u draag graag sneakers

As stylish and comfortable dress for outing the girl?

As stylish and comfortable dress for outing the girl?

Opmerking: In dit seizoen de felle kleuren. Eigenlijk nog zittende legging, jeans met gescheurde elementen. Nieuwe trend — two-tone-t-shirt.

Zomer-classic – short denim Shorts, versierd met het vervagen is, gaten, vlekken, en zelfs kant.

Een andere populaire picknick-stijl – Safari. Je wapen in dit geval worden de elementen van de militaire uniform, de epauletten en zakken van zand kleur, khaki en alle schakeringen van bruin. Zij alleen benadrukken je vrouwelijkheid en “nodig in dit geval, de kwetsbaarheid”.

Let op: dit jaar is de klassieke “Safari” in de zomer collecties van ontwerpers hebben verfrist de kleuren van de luipaard, giraffe, krokodil en zelfs Python. Geweven in de Safari-thema en struisvogelveren, maar picknick is te veel.

U kunt proberen voor een picknick in landelijke stijl. Variaties op een thema van het wilde Westen en cowboys. Dit, natuurlijk, jeans, ( misschien) lederen laarzen, losse zachte shirt, en, natuurlijk, jassen met pasanski motieven, per ongeluk blootgesteld, de schouders en een ontspannen passende meisjes ranch.

Opmerking: de Meest populaire in het 2014 seizoen zijn opgenomen rechte skinny jeans. Ze worden ook wel pijpen of te mager zijn. Helaas, alleen langbenige schoonheden.

Relevantie

Van groot belang in de keuze van het beeld voor een picknick is de plaats van het evenement en het programma. Als u wordt uitgenodigd voor een wandeling op een jacht kunnen dragen van iets, maar breedgerande hoeden. Dit waait weg in het water. In andere omstandigheden is de manier waarop de situatie bepaalt.

Een picknick in het bos

Zeggen, een picknick in het bos nemen alles van het huis met uitzondering van mieren, muggen, en, belangrijker nog, kwaadaardige teken. Met deze buren kunnen soms niet overweg met zelfs een beproefd middel.

Dus verbergen van de huid onder een groot shirt en een losse t-shirts. Broek soepel kan stromen in sneakers, en haar op de schouders en hoofdtooi wordt gesloten.

Picknick bij de vijver

Aan de kust kunt u het zich veroorloven om meer open, eenvoudig, gratis. In de cursus zijn tunieken, tops, zwaaien in de wind rok, vloeiende sjaals. Laatste verwijderd bijzonder sierlijke wanneer je naar de vijver, blijkt uit een strakke, nieuwe zwembroek. Om te voorkomen dat zonnesteek, zorg ervoor dat over de hoofddoek. Schoenen kiezen makkelijker. Teenslippers, sandalen, zonder hakken of sandalen.

Opmerking: In de trend van het seizoen – retro. Bodems badpak hoog uitgesneden been-verlengen. Als relevante zaken zoals strand suit korte rokken, ruches en balerinki. Deze hebben betrekking op de heup, soms zijn de gebreken in de cijfers en zijn van bijzonder belang voor de rust persoon.

Picknick

Picknick in de stad is van alles en bijgesneden broek en een legging, en een lichte jurken. Een comfortabele schoenen. Allen, die hierboven is beschreven, maar minder strand dan aan de waterkant en de toon is helderder dan in het bos. Lange jurk alleen kiezen als de plaats waar u gaan, want het heeft. Het kiezen van de “trendy erwten” voelen voor zijn grootte. Het is niet altijd noodzakelijk te gaan over mode-ontwerpers.

Een picknick in het land

De ervaring heeft uitgewezen dat achtertuin gazon is de meest populaire plek voor thema-picknicks. De nabijheid van het huis kunt u regelen interieur rekwisieten en een hoog hek te verbergen vet pak, dat vereist een door u gekozen afbeelding. Of vraag het aan de gastheer van het evenement, het thema van de partij, niet in de positie van de beroemde Bridget Jones in de Bunny kostuum.

P. S. niet overboord te gaan met make-up en sieraden. Voor een aangenaam verblijf.

As stylish and comfortable dress for outing the girl?

As stylish and comfortable dress for outing the girl?

Thema door Anders Norén