fashion

7 trendy kleuren van dit najaar

7 trendy colors this fall

Het kennen van de modieuze kleuren en tinten voor de val van 2018, zal je nooit verkeerd gaan met de keuze van de kleding en gemakkelijk maken van formele of informele uitstraling. Het is immers de kleur palet “maakt het weer” in de mode-industrie. Welke kleuren zijn de meest populaire in het komende seizoen? Laten we gaan.

7 trendy colors this fall

Een verscheidenheid van kleuren

In de keuze van de mode kleuren voor de herfst 2018 designers en mode-ontwerpers helpen traditioneel het beroemde Instituut van Pantone kleuren. Volgens zijn versie van het nieuwe palet geeft de sfeer van het komende seizoen – tinten oranje, geel, bruin, blauw-groen, de kleur van de vuurrode zonsondergang, heldere rode rozenbottels en viburnum. De trend zal worden natuurlijke en diepe tinten.

7 trendy colors this fall

Kleur palet

Fashion trends in de wereld van kleur

In het komende seizoen, experts hebben geprobeerd om het combineren van de eeuwige klassiekers en kleurrijke expressie. De werkelijke palet biedt om kleren te kiezen voor de traditionele herfstkleuren, verdunnen hun krachtige en heldere kleuren.

7 trendy colors this fall

#1 Rood

Een van de belangrijkste mode kleuren voor het najaar van 2018 was rood, of liever twee tinten:

  “Rode peer” – een diepe donkere kleur rood. In de foto van de modeshows die kleur kan worden gezien in bovenkleding, schoenen, blouses.

7 trendy colors this fall

“Red pear”

Omdat verleidelijke en sappige Rode Peer identiek voordelig om te kijken naar de leer-en chiffon, en, als een aparte kleur, en in combinatie met warme kleuren.

7 trendy colors this fall

Selena Gomez in een jurk in de kleur “Red pear”

7 trendy colors this fall

Rode Peer zal de belangrijkste kleur in de kleding en accessoires in de herfst-winter 2018-2019.

  “Dappere poppy” is een andere tint rood. In tegenstelling tot Red Pear het is kleurrijk, warm en expressief.

7 trendy colors this fall

Dappere Poppy

Dankzij zijn beroep, het heeft zeker een plekje in uw garderobe, ongeacht de buiten het raam te koud. Immers, Dappere Poppy is niet alleen in staat om het vernieuwen van het beeld, maar ook om de break-up van de herfst Blues! Deze kleur heeft een basis in vele modeshows en is te zien in de avond jurken Christian Siriano en originele Valentino bogen.

7 trendy colors this fall

Beroemdheden in rode jurken

#2-Blauw

“Misty blue’ – het tegenovergestelde van licht en extravagant rood. Deze schaduw draagt de bedachtzaamheid, de kalmte en rust. Ondanks de terughoudendheid Nevels Blauw is nogal een rijke kleur, dat is zeker om de aandacht te trekken.

7 trendy colors this fall

Blauwe Nevels

In tegenstelling tot hun mode-collega ‘ s, hij probeert niet te verzetten tegen de koude, hij is bereid om met hen. “Misty blue” is zo vriendelijk, dat hij bereid was om te worden gecombineerd met een trendy rode tinten, ze te combineren in een enkele originele compositie.

7 trendy colors this fall

Sterren in jurken schaduw Blauwe Nevels

#3 Geel

Ondanks de zomer helderheid en sappigheid, meer ontspannen tinten van geel zal er geweldig uitzien in de herfst-winter garderobe. Opgemerkt moet worden:

  “Ceylon geel” — deze kleur laat u toe om de afbeelding van een daling van de spice van exotische kruiden. De kleur straalt warmte en rust met een Kopje warme thee in de koele herfst bos.

7 trendy colors this fall

Evelina Khromchenko in een stijlvolle outfit schaduw Ceylon Geel

Bijzonder goede Ceylon Geel zal kijken in bovenkleding, jassen, poncho ‘ s, truien.

7 trendy colors this fall

Ceylon Geel

  “Bright lime” – in staat zijn om te dekken bewolkte en regenachtige dagen waarop alles wat je wilt is felle zon. Limelight is ongelooflijk levendig en aantrekkelijk, citroenachtige, koolzuurhoudende en verfrissend, net wat je nodig hebt in een arme verf herfst-en winterseizoen.

7 trendy colors this fall

“Bright lime”

#4 Groen

Vallen de natuur drastisch vermindert het percentage van de kleur groen, dus gekleed in “Groene Quetzal” kan je aanvullen van het tekort van deze schaduw.

7 trendy colors this fall

Quetzal Groen

In feite is het een rijke groene kleur, maar er zijn zo veel diepe blauwe potona dat ik het niet kan vertellen wat er is meer in het gras, of op de oceaan. Quetzal Groen ziet er elegant uit, zelfs in casual outfits.

7 trendy colors this fall

Angelina Jolie jurk in de kleur Groen Quetzal

#5 Olive

“Martini met olijven” is een rustige tint groen, doorspekt met de kleur van de schors van bomen. Beelden met zijn deelname turn out fine en dubbelzinnig. Martini Olijfolie ook goed overweg met grijs en wit glas herinneren populaire drank.

7 trendy colors this fall

Martini Olive

7 trendy colors this fall

Martini Olive ziet er bijzonder aantrekkelijk op een donkere huid, dus als je kunt beschikken over een Gouden tan – kijk naar de nieuwe olijf kleur. 7 trendy colors this fall

Jennifer aniston in jurk kleur Martini Olive

#6 Paars

7 trendy colors this fall

De mode kleuren 2018-2019 in de beelden van de sterren

Afhankelijk van de schaduw, paars kunt mystiek en mysterieus, en het kunnen dragen zachtheid, vrouwelijkheid en romantiek. Dit seizoen zal worden de meest relevante twee, bijna tegenover toon:

  “Ultraviolet” deze kleur Pantone – het symbool van 2018, dus een zonde om niet te gebruiken in de herfst garderobe.

7 trendy colors this fall

Ultra Violet

Mode-ontwerpers ondersteunt het Instituut kleuren, zodat hun nieuwe collectie is “paars waanzin”. Dit najaar, Ultra Violet zal worden in alles jassen, blouses, schoenen en accessoires. Fascinerend, diep en dubbelzinnig, “Ultraviolet” lijkt gebouwd voor de koude herfst en winter.

7 trendy colors this fall

Ultra Violet Queen Elizabeth II

  “Bloemblaadje van Crocus” – de antithese van “Ultraviolet”. Hij is zacht en licht, verfijnd en delicaat. Crocus Bloemblaadjes lijkt nostalgisch voor de zachte lente en als je kunt, brengt het naar de parochie.

7 trendy colors this fall

Jennifer Lopez in de jurk schaduw Crocus Petal

#7 Oranje

Herfst landschap altijd weergegeven in de oranje-palet. Echter, modieuze in dit seizoen van “Roodachtig bruin oranje” is een beetje anders dan de klassiekers.

7 trendy colors this fall

Russet Oranje

Ondanks het feit dat het is gevuld met de warmte van de aarde en de intensiteit van het laatste blad, Roodbruine Oranje “zware” vreugde, vrolijkheid, optimisme, als het ontkennen van de naderende kou.

7 trendy colors this fall

Russet Oranje in de outfits van andere beroemdheden

Nu u weet welke mode kleuren draag ik in de herfst van 2018. De kleding lijkt simpel, want zelfs de mono-beelden in de juiste kleuren zal er niet alleen geweldig, maar ook zelfstandig.

Haar en nagels – welke kleuren om ze te dragen?

De herfst is niet altijd veeleisend veranderingen. Daarom, dames kunnen rusten van een klassieke karamel en blond, die in dit seizoen zijn vooral actueel is. Als u wilt wijzigen, dan is de beste keuze voor de herfst zal schilderen de bronzen en Gouden-rode tinten.

7 trendy colors this fall

Nicole Kidman

Voor degenen die willen iets donkerder zou passen bij een diepe schaduw van rijpe kersen en donker kaneel. Onder de koele donkere tinten te vermelden frosty kastanje.

7 trendy colors this fall

Drew Barrymore

Als u huidige daling van nagellak, maar die moet voortbouwen op de helderheid en de verzadiging van de kleuren die gekozen zijn voor kleding. Volgende de nieuwe trend voor dit najaar voor nagels is het beter om te kiezen voor een nagellak in Nodaway, grijs, beige, koffie verkeerd of roze en pearl palet.

7 trendy colors this fall

Mode manicure in de herfst 2018

Om het beeld te geven van vrijmoedigheid, op zoek naar diepere en meer koude kleuren blauw en zwart. De trend zal ook populair bij ontwerpers de kleur Marsala.

De komende herfst annuleert alle vervelen en saaie tinten. De focus is verschoven in de richting van originaliteit. Voor het maken van een stijlvolle boog, klassieke neutrale kleurenpalet, te vullen met frisse trendy kleuren van de trendy zeven en ga naar de mooie herfst straten!

Thema door Anders Norén