manicure

25 stijlvolle ontwerpen voor office manicure

Business manicure — betekent niet saai! Zelfs in het kantoor met een strikte dress code, kunt u de uitvoering van de trends van het jaar, zonder angst voor het krijgen van een berisping. In dit artikel vindt u een aantal opties die passend zou zijn op het werk.

25 stylish designs for office manicure

Office manicure 2019

Diversificatie van de klassieke manicure, selecteer een ringvinger met Gouden glitter dekking of de juiste schaduw. Het ziet eruit en streng en saai tegelijk.

25 stylish designs for office manicure25 stylish designs for office manicure

Een van de belangrijkste nail trends voor dit seizoen zijn pastelkleuren. Lichtroze, perzik, lichtgroen of lichtblauw coating geeft u een lente stemming zonder schade aan zakelijke stijl. Manicure in pastel kleuren geschikt voor zowel lange als korte nagels. Voor de afwisseling, je kunt de maan manicure of, als uw werk niet te streng te maken van de ontwerptekeningen en strass steentjes.
25 stylish designs for office manicure 25 stylish designs for office manicure

De maan manicure, niet alleen in pasteltinten, in principe, het kan nooit kwaad uw carrière. Het gat aan de basis van de nagel kunnen bedekt worden in een contrasterende tint of een transparante lak.

De werkelijke “naakt” nagels zal ook geschikt zijn voor office manicure. Kies voor deze traditionele kleuren van de lak, zoals rood, zwart of wit. Solide manicure in deze stijl zal niet kijken uitdagend, zoals geometrische figuren een goed werkend stemming.
25 stylish designs for office manicure

Voor een zakelijk image is altijd frans. Dit voorjaar kunt u het interessant met Matte vernis, bijvoorbeeld. In één ontwerp mix Matte vernis voor de basis en glossy tint wit dek de bovenkant af.
25 stylish designs for office manicure

Business manicure 2019: basisregels

    Niet alle nail trends geschikt voor kantoor, vooral de lange nagels van onconventionele vormen en een oversized decoraties die worden tegenwoordig vaak gebruikt in het ontwerp. Kies neutrale klassieke kleuren. Met hen zijn, zelfs een interessant ontwerp ziet er vrij streng. De nauwkeurigheid is één van de belangrijkste principes van zakelijke stijl, dus vergeet niet om te werken uw manicure op tijd. Als er geen tijd is het beter om een transparante coating, dan is gechipt.

Grappige foto ‘ s opslaan voor vakantie: ze geven je een sfeer van ontspanning en zal u helpen om over te schakelen op een nieuwe golf!

25 stylish designs for office manicure 25 stylish designs for office manicure 25 stylish designs for office manicure 25 stylish designs for office manicure25 stylish designs for office manicure 25 stylish designs for office manicure25 stylish designs for office manicure 25 stylish designs for office manicure 25 stylish designs for office manicure 25 stylish designs for office manicure25 stylish designs for office manicure 25 stylish designs for office manicure 25 stylish designs for office manicure 25 stylish designs for office manicure 25 stylish designs for office manicure25 stylish designs for office manicure 25 stylish designs for office manicure

Thema door Anders Norén