kapsels

2020 pony voor medium haar foto

Je vraagt: “de relevantie van de pony dit jaar?”.
Het antwoord is Ja!
In 2020, de fashion bevat lange pony die in de mode zijn te combineren met kapsels en kapsels MIDI-lang. Vandaag bespreken we de 2020-een pony voor middellang haar, doe met ons mee!

Fashion pony: key trends

De stylisten zijn altijd oefenen, het creëren van ongebruikelijke beelden. In het nieuwe seizoen speciale aandacht moet worden gegeven aan de pony middellange en lange modellen. Haar krullen vrij harmonieus gecombineerd met een lange pony. Dit seizoen, rechte pony, maar deze modieuze aan de twee kanten, het creëren van een mooi afsteken. Als u wilt maken van een helder beeld op, probeer het leggen in een retro stijl. Zeer populaire rechte pony, gelegd op zijn kant.

Als we praten over trendy kapsels haar, hier heersen ongewone model. De schuine trend van de cursor, als asymmetrische Bob. Styling Bob ideaal met een korte pony. Asymmetrische kapsels stylisten raden om te combineren met een asymmetrische pony.

Als we praten over de trendy kapsels van gemiddelde lengte, de belangrijkste trend 2020 worden vlechten. Net zo relevant als het complexe weefsel en strak vlechten in de stijl van spike.
In de Mode kapsel is een paardenstaart. Het dragen van haar modieuze paar schuine zijde van een pony. Kapsels met krullen en swirls zeer relevant in 2020. Aandacht moet worden besteed aan de varianten met korte kant van een pony.
Als aanvulling op het beeld kan worden grote krullen.

Tips voor het Krullen van je haar met een tang voor beginners

Wees niet bang om je haar krullen van jezelf, zelfs als je nog nooit hebt gedaan. De eerste paar keer dat u deze een half uur voor het werk, maar zodra je het verwerven van de nodige vaardigheden, je kunt je haar krullen sneller.

De makkelijkste manier om het krullen van je haar met een Krultang, triple hair krultang, zoals een tang rimpeling. Maar als u niet beschikt over een crimper, kunt u nog steeds gemakkelijk te bereiken een prachtig krullend haar.
1. Zorgvuldig kammen droog haar. Verzamel het haar in een paardenstaart, laat alleen een paar haren, met een breedte van 2-3 cm rond de nek. Van dit haar, apart in een streng breedte van 5 cm, kam het goed en licht inspuiten met haarlak.

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo 2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo

2020 bangs for medium hair photo
2. Krultang, houd verticaal, wijzend met de punt naar beneden, en het vasthouden van het strand, rol het haar op de Krultang. Als de wind het strand van het haar, maken het haar overlappen elkaar, alleen dan de hitte van de Krultang is gelijkmatig verdeeld over het haar.
3. Wacht 15 tot 30 seconden en schakel het strand van de Krultang. Meestal dun haar minder tijd nodig voor het Krullen, terwijl dik en grof haar meer tijd nodig hebben om zijn vorm te behouden. Dus zabivaite dat het haar, na het kammen elk onderdeel van het haar en de beregening van de haarlak.
4. Wanneer gedaan Curling de onderste laag van het haar, spuit ze heel gemakkelijk met lak, en schakel vervolgens de volgende rij van haar, ook met een breedte van 2-3 cm over de gehele omtrek van het hoofd. Krul deze serie als de eerste, en ook licht spray de lak. Doe hetzelfde met de rest van het haar.
5. Wacht totdat de kracht van de zwaartekracht zal ontspannen de krullen in plaats van met je vingers. Meestal zijn de krullen strakker op het eerste, maar 10-15 minuten later zullen ze ontspannen zich. Kunt u lichtjes op het runnen van uw vingers door de strengen of twee keer, maar als u wilt de prachtige golvende haar, het is beter niet aanraken met je handen.
Opmerking:
Neem uw tijd bij het kroezen van het haar. Dit zal het minimaliseren van de kans op het krijgen van verbrand met een tang.

Het kiezen van een modieuze Bang voor het nieuwe seizoen, vergeet niet over haar accessoires. Dit jaar populair haar ornamenten zoals haarbanden, wraps, enz.

Thema door Anders Norén