stijl

2018-2019 stijlvolle jurk van Alessandra Rich

Opnieuw maken de jurk van een vervlogen tijdperk soms is het niet moeilijk, omdat veel ontwerpers van vandaag zijn echt getalenteerde mensen en soms bewonder hun vaardigheden en verbeelding.

Maar niet alle jurken die gedragen kan worden in onze moderne wereld… bijvoorbeeld, Victoriaanse stijl, of de moderne stijl van de 90-er jaren van de NEGENTIENDE eeuw… maar wat te zeggen, veel interessante modellen kunnen alleen worden museumstukken. Dit is het talent van de ontwerpers die in staat zijn om ons te herinneren aan vervlogen schoonheid en verbinding met de moderne wereld is echt een kunst.

Laten we kijken naar een aantal jurken uit de collectie herfst-winter 2018-2019 Alessandra rich (Alessandra Rich). De ontwerper nodigt ons uit om te kijken naar de 30 jaren van de vorige eeuw van de eenentwintigste eeuw. Een aantal van de modellen waarschijnlijk zou het eens om te dragen van iemand betovergrootmoeder. Bijvoorbeeld, zoals de…

2018-2019 stylish dress from Alessandra Rich
2018-2019 stylish dress from Alessandra Rich

In de stijl van een 30 silhouet in de vorm van een driehoek – brede schouders, smalle heupen, lengte tot halverwege de kuit. De schouders uitgebreid, grote kragen, ruches, smokwerk, een verscheidenheid van plooien op de schouder lijn. In dit geval de mouwen konden worden vaak lush, maar er waren ook kleiner geworden, vooral geliefd bij de tijd langgerekte smalle manchetten. In de collectie Alessandra Rich alle modellen zijn zeer vrouwelijk, zacht en Kazanskiye. Dus kleindochter of prapravnuchka ook eens naar deze jurken dragen.

Model met kant snijdt of gewoon voorzichtig knoopte, met een cut “Angelica” is een meer geschikte optie voor de mode van vandaag.

2018-2019 stylish dress from Alessandra Rich

Voor ‘ s avonds jurk – luxe, glamour, sensualiteit, en gemakkelijk erotiek – het was altijd in de mode zijn in ieder tijdperk. Dus, een diepe v-hals en complexe draperen, figuur-benadrukkende silhouet, een hoge split aan de rok, kant en bogen sieren model Alessandra Rich voor de officiële release.

2018-2019 stylish dress from Alessandra Rich

Jurk Alessandra Rich weerspiegelen niet alleen de stijl van de jaren ‘ 30 van de vorige eeuw, maar Victoriaanse stijl. Elk model heeft een silhouet in die heldere lijnen gemarkeerde taille, borst en heupen. De ideale vrouw is gemaakt voor deze jurken, een vrouw met een slank figuur en lange benen.

De Victoriaanse stijl is niet alleen rokken, maar volumineuze mouwen, met name in de buurt van de schouder, romantisch, ruches en kraag, kanten manchetten en de kraag, en de verplichte kraag-kleine staat.

Blik op het nieuwe model herfst-winter 2018-2019 van Alessandra Rich, en u stemt ermee in dat het Victoriaanse tijdperk – het is altijd vrouwelijkheid, elegantie en chic.

2018-2019 stylish dress from Alessandra Rich
2018-2019 stylish dress from Alessandra Rich
2018-2019 stylish dress from Alessandra Rich

Thema door Anders Norén