kapsels

100 kapsels voor jongens voor je gezicht type — hoe knip je haar

Hoe kies je het juiste kapsel? Onjuist omslag foto ‘ s van stoere jongens op instagram, of gewoon voor een knipbeurt als idool. Het probleem is dat het kapsel mooi alleen als het past bij de persoon. De meest trendy kapsel van de beste kapper belachelijk als het is voor het verstoren van de harmonie van het gezicht. De heetste jongens zijn niet degenen die zijn geboren met het perfecte gezicht, en degenen die weten hoe ze hun sterke punten te benadrukken en zwakke punten te verbergen. Dus eerst moet je weten wat je gezicht type, kies dan voor een kapsel voor jongens. Focalpoint haar terug en bekijk wat de vorm doet denken aan de vorm van het hoofd. Om te bepalen of visual is niet verkregen, is het mogelijk te meten. Dan zult u in staat zijn om correct te kunnen bepalen van welk deel van het gezicht is breder, en wat al. Een correcte meting zal u helpen bij het kiezen van de afbeelding onder mannen kapsels.

100 hairstyles for guys for your face type — how to cut your hair

Het bepalen van de vorm van het gezicht

Voor het meten van je hebt een vrij grote spiegel, goed licht, zachte meetlint, potlood-en-papier. Niet met een liniaal, meetlint of andere hulpmiddelen. Ze zijn stevig, ze zijn lastig te meten, de rondingen van het gezicht. Na het opstellen van deze items, ga dan naar de metingen.

1. De afstand tussen de wangen

Voor het meten van deze parameter, zoek de bovenkant van de wangen, waar de wang “appels”. Bevestig de rand van de tape langs deze lijn naar de onderste hoek van het oog en trek deze naar de punt van de andere kant. Schrijf de resulterende getal.

2. Kaak breedte

Bepaal het breedste gedeelte van de kaak. Meestal ligt ongeveer 2,5 cm onder de oorlel. Hechten aan dit punt, centimeter en meet de afstand tot de punt van de kin. Het resulterende getal vermenigvuldigen met twee en op te nemen.

3. De meting van de breedte van het voorhoofd

In de spiegel kijken, bepaal het breedste gedeelte van het voorhoofd. Meestal het breedste deel is in de buurt van de lijn van de wenkbrauwen. Het meten van uw voorhoofd op het breedste punt van rand tot rand langs de lijnen van het haar. Noteer deze nummers.

4. Lengte

De laatste dimensie die moet worden gedaan, is uit het midden van het voorhoofd haarlijn aan de scherpste deel van de kin. Het schrijven van de laatste gegevens.

Nu hebben de nummers, je niet te raden wat voor soort persoon je bent. Net lees de beschrijvingen en kies de juiste.

Soorten van individuen

1. Langwerpig

De lengte van het gezicht is veel groter dan de breedte. De lijnen van het voorhoofd, de wangen en de kaak zijn van ongeveer dezelfde grootte.

2. Hart-vormige

Deze personen zijn meestal een lengte van ongeveer 4 cm langer dan breed. Dit type wordt gekenmerkt door een breed voorhoofd, spitse kin.

3. Plein

De lengte en breedte zijn ongeveer gelijk (verschil van 2,5–4 cm), kaaklijn, wangen, voorhoofd en kin zijn hetzelfde. Voor dit type van het gezicht wordt gekenmerkt door een enorme bek en scherpe bochten.

4. Ronde

Lengte gezicht en breedte zijn ongeveer hetzelfde als het vierkant, maar rond gezicht geen enorme kaken. Dit type wordt gekenmerkt door brede jukbeenderen en een ronde kin. Een rond gezicht kan een gevolg zijn van de volheid of slechts een functie van de structuur.

5. Ovaal

De lengte van het gezicht is langer dan de breedte over de wangen. Alle horizontale lijnen zijn ongeveer hetzelfde. Overgangen zijn zacht, glad.

6. Driehoekige

Het tegenovergestelde van het hart. Smalle voorhoofd gecombineerd met een brede kin en sterke kaken.

7. Diamant-vorm of in de vorm van een “briljante”

Brede wangen met een smalle kaak en voorhoofd — een teken van de diamant gezicht. Houders van dit type worden meestal de breedte van de wangen een beetje meer zelfs de lengte van het gezicht.

Langwerpig gezicht

De eerste taak van de eigenaar van dergelijke vormen, is het niet om het visueel langer.
Wat niet te doen:

    Til het haar op;het maken van lange strengen;gebruik (en gescheiden in het midden.

Uit de verscheidenheid van mannen kapsels moeten kiezen voor degene die u zullen helpen “verkorten” het gezicht. Met deze rol copes van een pony die betrekking heeft op een deel van het gezicht en visueel maakt het voorhoofd minder. Schuine pony met een schuin afsteken zal breken de rechte lijn van de haren, het gezicht zal lijken korter.

U kunt aandacht besteden aan de trend van 2017 — kapsel “Gavroche”. Lange krullen in de nek, de pony en het volume zal worden gecombineerd met een langwerpig gezicht

Hartvormig gezicht

Een van de zeldzaamste van het gezicht vormen. De doelstelling van kapsels voor mannen van dit type om de aandacht afleiden van de brede voorhoofd en de kin een beetje breder. De eerste zal helpen met het juiste kapsel. Moet niet te kort afgeknipt, zal het accentueren van het voorhoofd. Zal er goed uitzien, halflang kapsel met een schuin afsteken, die zal verdwijnen zachte golven. Om het probleem van smalle kin man kan worden met behulp van een kleine baard. De typische eigenaar van een diamant-vormige gezicht Orlando bloom.

Vierkante gezichtsvorm

Het is van mening dat dit een winnende vorm voor mannen. De eigenaren van het vierkante gezicht kunt kiezen voor een kapsel. Ze zien er nog heel mannelijk en aantrekkelijk.

De eigenaar van deze gezichtsvorm past bij bijna elk kapsel voor mannen:

    • Classic;haren naar achteren gekamd;alle korte kapsels;ridders van de styling.

Ronde gezichtsvorm

Rond gezicht ziet er erg zacht, dus het vereist toevoegen zachte hoeken kunstmatig. Voorkomen van short cuts, gladde rand en net lang haar. Zij alleen accentueren uw ronding.
Proberen te maken van meer asymmetrie. De kartelige randen en de scherpe hoeken toe te voegen aan het gezicht van de bezuinigingen, wordt het interessanter maken.

Voor ronde type persoon geschikt is voor een dergelijke mannelijke Jeugd kapsels voor mannen:

1. Canadese

Om dit modieuze jeugd kapsel, moet u naar het verkorten van de lengte van het haar aan de achterkant, maar laat de voorkant lang haar en een pony. Een pony kan worden achteren gekamd, of lag op zijn kant.

2. Undercut

Geschoren nek en tempels met lange strengen op de top. Tussen de lange en korte strengen geen soepele overgang. Een tegenstelling, een goede “afslanken” rond gezicht.

3. Kuifje

Zeer modieuze jongeren een Pony kapsel combineert een Knal, een Speeltuin en een Mohawk. Er zijn verschillende styling-opties.

4. Korte piekerige Pony

Universele kapsel dat geschikt is voor alle haar types. Past als jonge jongens en Volwassen mannen. Het haar op de flanken is ingekort en in het midden is iets verhoogd en vastgesteld.

5. Een pony met een pony Pompadour

Retro kapsel in de stijl van Elvis Presley. Geeft een beetje slordig met de afbeelding van een zorgeloze jonge man. Voor deze Pony moet vertrekken van een redelijk lange pony. Zonder styling kan vallen op het oog, als haar golf met een gel, kunt u voor een trendy styling.

6. Klif met spikes

De weg voor de rebellen, die geschikt is voor een rock concert of feestje met vrienden. Licht ingevet worden met gel, de vorm van de lange strengen van kleine spikes.

7. Nonchalante Kuifje

Jongen kapsel dat niet nodig haardrogers, styling en extra middelen. Zelfs in de campagne zult u de meest modieuze man. Jeugd kapsels voor jongens goed passen in een actieve levensstijl. Gewoon de pony terug met zijn palm.

Ovaal gezicht

Onder de vrouwen is van mening dat de ovaal is de ideale vorm van het gezicht, die geschikt is voor elk kapsel. In de wereld van de herenmode op de ovaal zijn behandeld met zo ‘ n genot, te geloven dat het al te harmonieus. Maar deze vorm van het gezicht opent een breed veld voor het experiment. Catalogus van mannen kapsels biedt vele mogelijkheden voor ovaal. Moet vermijden dikke pony die betrekking hebben op het voorhoofd en verstoren de harmonie van elk gezicht.

Voor de jongens zal geschikt zijn voor korte kapsels die niet vereisen lange styling:

1. Poluboks

Geschikt voor verschillende haartypes. Kort haar op de slapen zal onthullen mooie voorhoofd en lange strengen aan de top zal het toevoegen van lichte nalatigheid

2. Boksen

Kapsel, die kunnen helemaal styling. Kort haar komt de nadruk op de vorm van het gezicht, het niet sluiten van elegante lijnen.

3. Egel

Kort haar bij de nek en geleidelijk langer dichter bij de pony. Opties voor kapsels dit kapsel:
— een kant afscheid van het haar naar beneden de ongelijke strengen;
— breng de gel aan op uw tempels en een puinhoop te maken van een actieve afbeelding;
— trek aan mijn haren omhoog en zet gel.

Voor de rebellen met een ontembare geest, fit Mohawk. In het midden van de kop is links een richel van lang haar, maar de rest is helemaal geschoren of ingekort. Kreeg een Mohawk, kunt u schilderen in een lichte kleur. Voor het stylen van dit kapsel je wilt lift het haar omhoog en zet het vast met vernis.

100 hairstyles for guys for your face type — how to cut your hairJongens met een ovaal gezicht die willen om haar te laten groeien, moet je aandacht besteden aan de volgende knipbeurt:

1. Bob-Bob

Een romantische snit die zal helpen om te verbergen van de oren, indien nodig. Lang haar zal zacht frame van het gezicht, verzachten de scherpe kin. Echter, voor styling, moet u mogelijk een Haardroger als u wilt glad haar. Het wordt aanbevolen om door te groeien naar dit Kapsel kleine baard te geven het uiterlijk van eenvoudig brutaliteit.

2. Creatief

Dit kapsel is gemaakt van de lange strengen in de nek en trok de strengen aan de randen. Kan gedragen worden eenvoudig, en je kunt het toepassen van een aantal styling producten en benadrukken de willekeur van de strengen.

3. Lang haar

Met deze vorm van het gezicht kunt u groeien lange haren. Zal er goed uitzien, haar, vastgebonden in een hoge paardenstaart.

Let ook op de klassieke kapsels voor mannen. Model kapsels nooit uit de mode en kostuum jongens met een sociale status: de status van een onbezorgde student, ijverig medewerker en een sterke leider.

4. Kapsels met een pony

U kunt kiezen uit verschillende opties. Asymmetrische pony bedekken van de ogen geeft het beeld van een beetje bedrog. Directe gefreesd pony glad hoog voorhoofd. Strepen pony ziet er fris uit en trekt het oog.

5. “Tomboy”

De paradox is dat dit kapsel voor een lange tijd werden alleen gedragen door vrouwen die willen voor een knipbeurt “onder de jongen”. Maar in 2016, recht wordt gedaan, en dit kapsel nam trots plaats in de heren kapsels. Gekenmerkt door zijn strengen van verschillende lengtes. Ziet er bijzonder indrukwekkend, als je de strengen van de gel.

6. Cropped top

Stijlvolle kapsel uit te zetten met boxy, bijgesneden haar op de top. Zij zullen u helpen om visueel lijn de lelijke vorm van het hoofd.

De driehoekige vorm van het gezicht

Dat gezicht ziet er beter uit met een kapsel met een slouchy boven en de korte zijde. Mensen met deze gezichtsvorm moet niet te lang haar rond de kin, die ervoor zorgt dat een persoon zelfs zwaarder. Oplossing voor het voorhoofd is kant-swept pony, die geeft extra volume. Zal er goed uitzien kant afsteken.

100 hairstyles for guys for your face type — how to cut your hair

Kapsels voor een driehoekig gezicht:

De Brit (een extra volume aan de bovenkant van het hoofd, die de balans van de onderste deel).De canadese met een comb-over van een pony. Een pony. Klassieke Kuifje.
Goed en altijd zinvol om te kijken normaal een Pony met een kleine pony. Dit kapsel goed zal gaan met een zakelijke stijl in de kleding. Een pony met kant scheidingen.
Zeer discreet en goed verzorgd haar. Trendy fit jongens die voortdurend gedwongen om zich te houden aan de dress code. Kant scheidingen duidelijk af te bakenen van haar en voeg geometrisch. Dubbele dakje.

Mannen kapsels hoeft niet te kort zijn. Die willen om haar te laten groeien moet je snijd de randen, zodat zij lagen. Voegt zachtheid aan het gezicht straf, aangevuld met een schuine pony.

100 hairstyles for guys for your face type — how to cut your hair

Diamant vorm of het gezicht in de vorm van “diamond”

Eigenaar brede jukbeenderen en smaller voorhoofd, de wangen zeer moeilijk te halen iets uit mannen kapsels. Zal er goed uitzien in de kalibratie van de bovenkant van het hoofd. Probeer niet om zich te ontdoen van het haar op de slapen, het is beter om ze te verlaten gemiddeld van lengte.

Fit Britse vrouw met glad haar terug. Een grote plus voor de eigenaar van deze rechtspersoon zal worden golvend haar. Zij creëren een natuurlijk volume.

Basic set voor inbouw

Jeugd kapsels voor jongens zijn niet gemaakt voor een lange tijd, de meest belangrijke ding is een levendige leven, niet een kapsel haar haar. Moderne winkels bieden een breed scala aan hulpmiddelen voor het stylen van het haar. Maar er zijn een paar dingen die nuttig zal zijn voor iedereen:

De droger helpt bij het snel drogen van het haar en stijl het prachtig. Gel of schuim nodig om op te lossen de styling, zodat het lang genoeg geduurd. Droge shampoo — iets wat met name nuttig voor eigenaars van lang haar dat je niet eenvoudig kunt wassen je haar. Droge shampoo — een instrument dat wordt toegepast op droog haar en het absorberen van vet. Het effect zal duren voor 10 uur, dan is het hoofd zal moeten worden gewassen, maar in een noodgeval het zal helpen besparen uiterlijk. Droge shampoo is een spray, die wordt toegepast op de hoofdhuid en vervolgens gekamd met een borstel.

Het kiezen van het juiste kapsel, je zelfs zonder styling zal altijd goed uitzien. Stijlvolle kapsels kunnen transformeren van een gezicht. Maar met de juiste styling zal u kijken prachtig en stijlvol.

Thema door Anders Norén